Het gebruik van sociale Media voor communautaire gebeurtenissen

Het gebruik van sociale Media voor communautaire gebeurtenissen


Communautaire steun krijgen voor een event altijd enkele coördinatie duurt, maar met behulp van een paar online diensten uw taak veel eenvoudiger kan maken. Of u een liefdadigheidsevenement, een fundraiser voor een communautair centrum of gewoon een goede ouderwetse blok partij werkt, kunt met behulp van sociale media u een geheel nieuw publiek te bereiken. Zowat alles is een aanwezigheid op het Web deze dagen, dus zonder dat gebruik van ten minste één van deze diensten, uw evenement loopt het gevaar over het hoofd wordt gezien.

Instructies

1

Maak een Facebook-pagina voor uw evenement. Nodigt naar uw vrienden verzenden en hen aanmoedigen te brengen langs hun eigen gasten. Het evenement om ervoor te zorgen dat iedereen die wil komen aan uw gebeurtenis kunt RSVP openbaar te maken. Berichten verzenden naar deelnemers van het evenement om ze updates op de hoogte te houden of om te krijgen hen enthousiast als het evenement dicht trekt. Elke status-updates die u aan uw pagina zal ook verschijnen in uw vrienden-nieuws-feeds, waardoor ze een regelmatige herinnering over uw aanstaande gebeurtenis.

2

Maken van een Twitter-account voor uw evenement, of gebruik uw eigen bestaande account aan tweet over het. Uw tweets kunnen worden gericht op de voorbereidingen van het evenement of nieuws die mogelijk relevant zijn voor uw gasten. Zoals Twitter een 140-tekens op tweets is, moet u ambachtelijke berichten die slim en beknopt zijn. Het maken van een event-gerelateerde hashtag voor uw volgelingen om hun eigen tweets met tag. Twitter gebruikers houd niet van al te uitgebreide tweeters, dus wees niet te opdringerig over trying te halen retweets. Zodra de gebeurtenis plaatsvindt, wijs iemand aan "live tweet" het evenement. Zelfs als mensen niet aanwezig kan deze bijzondere gebeurtenis zijn, kan lezen over het reilen en zeilen in real-time maken ze geïnteresseerd in uw volgende feestje.

3

Een Kickstarter campagne om fondsen voor uw evenement te werven. Kickstarter is een online financiering platform waarmee u gemakkelijk een menigte-sourced fundraising campagne kunt starten. Elke campagne heeft een Web-pagina waardoor potentiële aanhangers kunnen meer informatie over uw evenement en doneren aan uw goede doel. Als uw evenement contant geld moet te krijgen van de grond, kan Kickstarter helpen u bij het bouwen van een echt communautair-gesteunde evenement. De meest succesvolle Kickstarter campagnes financiële prikkels te geven aan hun donors, zoals gratis tickets of swag. Het voordeel van fondsenwerving met Kickstarter is dat het ook u om te bepalen hoeveel mensen zijn eigenlijk geïnteresseerd helpen kan in het bijwonen van uw evenement.