Het gebruik van Skype zonder een Computer

Skype is een programma dat u toestaat om te communiceren met anderen via het Internet via instant messaging, telefoongesprekken en video's. Terwijl veel mensen hun computers gebruiken om de toegang van Skype en met anderen te communiceren, hoeft u niet te worden vastgebonden aan uw bureaublad via Skype. Met de verschillende apparaten en oplossingen die beschikbaar zijn, kunt u Skype terwijl u on-the-go en weg van uw computer. ongebonden op één locatie.

Instructies

1

Aankoop van een traditionele telefoon die compatibel is met Skype. In de winkel van Skype, kunt u meerdere telefoons die toestaat u om te bellen via de Skype-protocol kopen. U kunt zelfs het kopen van een videofoon die u toelaat om videobellen via Skype. Dit maakt het mogelijk om overal in uw huis en bellen naar een van uw Skype-contactpersonen.

2

Gebruik uw mobiele telefoon toegang Skype en interactie met anderen. Veel mobiele telefoons kunt vandaag gebruiken Skype functionaliteit. Bijvoorbeeld, als je een iPhone hebt, kunt u Ga naar de app store en download de Skype-app. Dan kun je instant message, telefoongesprekken maken en zelfs make videovraag aan iedereen die op Skype is. Andere smartphones hebben ook de mogelijkheid om via Skype. U kunt Skype openen via uw mobiel internet of via een Wi-Fi-verbinding.

3

Gebruik een ander handheld apparaat toegang tot het netwerk Skype en interactie met je vrienden. Naast mobiele telefoons, kan een aantal andere draagbare apparaten ook worden gebruikt voor toegang tot Skype. Bijvoorbeeld, is de PSP of de PlayStation Portable een handbediend apparaat dat bereikbaar via Skype. Om dit te gebruiken op de PSP, hebt u toegang tot een Wi-Fi-verbinding. U kunt ook Skype openen via de iPod touch-apparaat.

4

Koop een antwoordapparaat dat compatibel is met het Skype netwerk. Verschillende antwoordapparaten kan hook up met Skype, zodat mensen die u bellen kunt een bericht achterlaten. Bent u niet in staat om een Skype-gesprek wanneer iemand probeert om u te contacteren, kunt ze gewoon laten een opgenomen bericht dat u later kunt afspelen. Als u Skype regelmatig gebruikt, kan dit gunstig zijn zodat kunt u voorkomen dat het ontbreken van een oproep van een contactpersoon.