Het gebruik van Rosetta Stone met meerdere mensenDe vreemde taal softwareprogramma Rosetta Stone biedt verschillende versies van zijn software. De persoonlijke versie is ontworpen voor individuen maar kan worden gebruikt met maximaal vijf gebruikers op dezelfde computer. Steen van Rosetta maakt ook een klaslokaal-editie die ideaal is als meerdere mensen willen leren van een vreemde taal op meerdere computers.

Instructies

1

Rosetta Stone op uw primaire computer installeren. De persoonlijke versie van Rosetta Stone is ontworpen om slechts op één computer worden gebruikt.

2

Verschillende rekeningen instellen voor elke leerling. Steen van Rosetta ondersteunt maximaal vijf gebruikers op een enkele installatie.

3

Zorg ervoor dat elke gebruiker logt in op zijn persoonlijke account voordat u begint met zijn les. Op deze manier de software zal de voortgang van elk individu.

4

Installeer de versie van de klas van Rosetta Stone hebt u meer dan vijf mensen die het programma wilt gebruiken. Hierdoor zal de software te worden geïnstalleerd op meerdere computers of online worden benaderd.

5

Leren als een groep. Hebt u meer dan vijf mensen die willen een vreemde taal te leren, kunt u Rosetta Stone persoonlijke editie in de instelling van een groep. Instellen van een groot scherm of aansluiten van uw computer naar uw televisie. Hebben elk individu om de beurt beantwoording van de vragen op het scherm of samen te beantwoorden. Het kan moeilijker om individuele voortgang te volgen maar het leren zal nog steeds over het algemeen hetzelfde.