Het gebruik van Reset.css in blauwdruk

Alle webbrowsers hebben rendering verschillen waardoor een CSS (Cascading Style Sheet) display iets anders. Dit kan problemen veroorzaken bij het gebruik van CSS om de stijl van uw website-elementen. Een CSS framework reset document, zoals het document van de "Reset.css" geboden door blauwdruk, elimineert deze verschillen door ze te definiƫren als een waarde. Dit leidt tot een basis voor het bouwen van uw website die veel cross-browser weergaveproblemen zal elimineren. De "Reset.css" als document wilt gebruiken, moet u de blauwdruk ZIP archief downloaden, uittreksel naar de vijl "Reset.css" en vervolgens al uw website pagina's te koppelen aan het bestand met behulp van een "< link >" HTML-code.

Instructies

1

Download die de "blauwdruk" ZIP archief van de website "BlueprintCSS".

2

Pak het gedownloade zipbestand naar een map op uw computer, dan opent u de uitgepakte "joshuaclayton-blauwdruk-css" directory.

3

Open de map "blauwdruk", en open vervolgens de map "src".

4

Kopieer het document "reset.css" naar de directory op uw computer dat uw Web-pagina documenten bevat.

5

Open een webpaginadocument in een HTML of tekst editor. U kunt openen met behulp van de native Windows text editor, met de rechtermuisknop op het document en klik op 'Open met'. Schakel "Kladblok" of "WordPad" van de lijst van toepassingen, klik op 'OK'.

6

Klik om de cursor tussen de "< head >" en "< / head >" tags in de buurt van de bovenkant van het document. Druk op "Enter" om een lege regel te maken.

7

Type "< link href='reset.css' rel = 'stylesheet' type ' text/css' = >" het webpaginadocument verbinden met de "reset.css" stylesheet. Als meer opmaakmodelkoppelingen aan het document toe te voegen, kunt u deze toevoegen onder deze link-code. Klik op 'Bestand' en 'Opslaan'.

8

Herhaal stappen 5, 6 en 7 voor alle van uw website pagina's.