Het gebruik van RAR Password Recovery

Het gebruik van RAR Password Recovery


Het Roshal Archive system kunt u meerdere grote bestanden comprimeren in een kleinere ruimte, zodat de bestanden kunnen eenvoudig worden opgeslagen of overgedragen. Als u wilt terugzetten de bestanden om ze te gebruiken, zal u wilt decomprimeren het archief met een RAR-extractie-programma. Veel RAR's kunt u een wachtwoord wilt instellen op het archief zodat niemand toegang heeft tot uw bestanden. Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u een programma zoals RAR Password Recovery om te ontgrendelen van het archief.

Instructies

1

Klik op "Openen" in de linkerbovenhoek van het venster RAR Password Recovery. Navigeer door de mappen van de computer en zoek de RAR-archief dat u wilt ontgrendelen.

2

Klik op de naam van het RAR-bestand en selecteer "OK." Open de vervolgkeuzelijst "Aanval methode" en selecteer "Brute Force".

3

Selecteer het veld "Maximale lengte" op de linkerkant van het venster. Typ in het maximum aantal tekens dat in het wachtwoord worden kan.

4

Scroll naar beneden naar de rubriek "Tekens toegestaan". Schakel het selectievakje in voor elk type teken dat misschien wel het wachtwoord--cijfers, hoofdletters en speciale symbolen. Klik op alle vakken als u niet weet wat voor soort tekens in het wachtwoord.

5

Klik op de "Start" knop aan de bovenkant van het venster. Wacht tot het programma klaar is uitgevoerd en controleert op de kop 'Wachtwoord' om te zoeken naar de RAR-bestand wachtwoord.

6

Keren naar het hoofdscherm van het programma en kies "Dictionary Attack" in het menu aanval methode als u het wachtwoord met behulp van de Brute Force methode niet vinden.

Tips & waarschuwingen

  • Hoe hoger de maximale tekenlengte hebt u het programma gecontroleerd, hoe langer het zal duren om het wachtwoord te barsten.
  • De proefversie van RAR Password Recovery kunt ontgrendelen wachtwoorden alleen maximaal drie tekens. Als het wachtwoord dat u wilt kraken meer dan drie tekens bevat, moet u de volledige versie aanschaffen of een ander programma gebruiken.