Het gebruik van QuickTime met MOV-bestanden

De QuickTime-mediaspeler wordt standaard geleverd op alle Mac computers en is beschikbaar voor Windows, als goed. QuickTime ondersteunt verschillende media afspelen nog met inbegrip van beelden, audio-en videobestanden, afbeeldingen en films zelfs virtual reality. QuickTime ondersteunt video bestanden in MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 en de MOV-indeling (onder anderen). U kunt uw favoriete MOV-video importeren in QuickTime openen van het bestand te bekijken in het venster media speler.

Instructies

1

De QuickTime-toepassing start. Open het menu "Bestand".

2

Selecteer 'Open bestand' in de van de drop-down opdrachtenlijst. Een bladeren dialoog verschijnt.

3

Blader naar het MOV-bestand dat u wilt openen. Klik op het bestand om het te selecteren en klik vervolgens op de knop "Openen" in het dialoogvenster. Het MOV-bestand wordt geladen naar de speler.

4

Gebruik de regelknoppen van de speler voor het afspelen beheren. De bedieningsknoppen bevinden zich op de player-interface onder de film-afbeelding. Klik op de "Play" knop om de film te starten. Gebruik de knoppen "Terugspoelen" en "Vooruit" te hanteren video bijhouden.

5

Verplaats de schuifregelaar van de "Volume" om het aanpassen van de audio-uitgang. De "Volume"-regelaar is gelegen aan de linkerkant van de afspeelbesturingselementen.

6

Open het menu "Beeld". Selecteer "Full-Screen" in het drop-down menu om te bekijken van de film in de volledige schermweergave.