Het gebruik van Photoshop te verwijderen van een Object van de achtergrond

Nadat sommige prankster in de achtergrond van uw groep schot loopt, een verdwaalde dier ruïnes uw perfect set up landschap foto of u gemerkt een zakelijk achtergrond element na het nemen van de foto, er is niet veel te doen in het echte leven. De Adobe Photoshop-software overbrugt de kloof tussen wat echt is en wat ziet er echt met haar grafische software. Een foto in het programma Photoshop openen en verwijderen van ongewenste objecten uit foto achtergronden met een paar klikken.

Instructies

1

Open Photoshop. Pull-down het menu "Bestand". Selecteer 'Openen'. Zoek de afbeelding met het achtergrondobject verwijderen en dubbelklik op de bestandsnaam. De afbeelding wordt geopend op het werkgebied van Photoshop.

2

Druk op de "Ctrl" en "+" toetsen om in te zoomen op alleen het object dat u wilt verwijderen. Zoom in totdat het object het merendeel van het werkgebied vult.

3

Klik op de "" lasso, de derde van de bovenste optie op het "Tools"-deelvenster aan de linkerkant van het scherm.

4

Teken een omtrek rond het object te verwijderen, zo dicht mogelijk bij de omtrek van het object mogelijk te houden. Knipperende stippellijn vormen een rand rond het object.

5

Druk op de "Delete" toets naar het object verwijderen uit de foto-achtergrond.

Tips & waarschuwingen

  • Verwijderen van een object van de achtergrond in Photoshop zal verlaten een gat, net als het zou wanneer het snijden van iets uit een echte foto. Aantal van Photoshop instrumenten, zoals het "Kloonstempel, gereedschap" en "Blur Tool," kan helpen met het manipuleren van de achtergrond te helpen dekken het gat. Een andere optie is om te plakken iets anders over het gat om het te verdoezelen.