Het gebruik van Photoshop animatie

Het gebruik van Photoshop animatie


Animaties maken in Photoshop lijkt misschien een beetje overweldigend op het eerste, maar het is eigenlijk heel eenvoudig en een heleboel plezier! Hier is hoe te gebruiken Photoshop animatie.

Instructies

1

Bereid uw animatie. Elke animatie is eigenlijk samengesteld uit verschillende afbeeldingen verschijnen een na de ander. Een van de snelste en gemakkelijkste manieren om te komen met het aantal beelden die nodig zijn voor een animatie is om uw originele foto, tekening of afbeelding en maken van meerdere dubbele lagen. Wijzigen of verplaatsen van elke laag iets naar het animatie-effect ontstaat. Bijvoorbeeld, als u maken het lijken wilt alsof een smileygezicht een onderdeel van haar, zoals in de animatie weergegeven met dit artikel groeit, zou u beginnen met een eenvoudige Smiley. Vervolgens Dupliceer de laag en voeg een klein deel van de lijn van haar aan het. Dupliceer deze laag en het haar een klein beetje meer verlengen. Dupliceer deze laag en zelfs meer lengte aan het haar toevoegen. Herhaal deze procedure totdat het haar zo lang is als je wilt.

2

Zet de lagen in een animatie. Koos "File" en vervolgens "opslaan voor Web." Een nieuw venster zal openstellen. Aan de rechterkant van het scherm zoeken naar het bestand uitbreiding keuzes. Controleer of dat het bestandstype is "GIF". Wanneer u "GIF" als het bestandstype kiest, moeten nieuwe opties openstellen aan de rechterhand van de onderkant van het scherm. Vink het vakje "animatie" of "animatie".

3

Na het controleren van de animatie vak in stap 2, worden meer opties beschikbaar. U kunt kiezen of de animatie lus door te controleren of de "cirkel" selectievakje uitschakelt. Als het vak "herhalen" niet is aangevinkt, zal de animatie één keer te doorlopen en stopt vervolgens. U kunt ook kiezen hoe snel de animatie wordt uitgevoerd door de snelheid aan te passen. Opties variëren van 1/2 tweede tot ongeveer drie seconden tussen frames. Probeer verschillende opties en bekijk ze in het voorbeeldvenster om te bepalen welke ziet er het beste voor uw animatie.

4

Ten slotte, voeg een bestandsnaam en klik op "Save" en u klaar bent met uw animatie!