Het gebruik van Partition Commander

Het gebruik van Partition Commander


Partitioneren van een harde schijf kan gebruikers om de efficiëntie en organisatie van bestanden te optimaliseren, maar wordt vaker gebruikt om gebruikers meerdere besturingssystemen op een enkele harde schijf uitvoeren. Met meerdere besturingssystemen, zoals Microsoft Windows en Apple OS was een ingewikkeld en inefficiënt proces voordat het partitioneren software zoals de commandant van de partitie is gemaakt. Partitie commandant kunnen gebruikers niet alleen het partitioneren van harde schijven maar ook verspreiden van vrije ruimte op harde schijf en kopieën maken van een harde schijf voor back-up of herstel doeleinden.

Instructies

Nieuwe partitie maken

1

Start Partition Commander en beslissen welke taak die u wilt voltooien van de belangrijkste taak zandbank. De beschikbare opties zijn "Partitie maken," "Uittreksel verdeling," "Kopie schijf" en "Het verspreiden van vrije ruimte."

2

Klik op "Partitie maken" om te starten van de "Wizard partitie maken." Open het menu "Wizards" en selecteer "Partitie maken" en klik op "Geavanceerde modus" als u kiezen voor een specifieke locatie op uw harde schijf wilt te plaatsen van de nieuwe partitie. Klik op "Next."

3

Beweeg de schuifbalk in het venster "Nieuwe Wizard partitie maken" aanpassen van de partitiegrootte van de vaste schijf na het herzien van de "schijf kaart." De "kaart van de schijf" toont een voordat en nadat het beeld van de hoeveelheid vrije ruimte op uw harde schijf voordat en nadat u een partitie is gemaakt.

4

Klik op "Next" om te navigeren naar het "partitietype" venster en selecteer welk besturingssysteem wordt geïnstalleerd op de nieuwe partitie.

5

Klik op "Next" en selecteer het type indeling gewenst voor de nieuwe partitie.

6

Typ een unieke naam voor de nieuwe partitie in het invoerveld "Volume Label". Selecteer de stationsletter in de vervolgkeuzelijst met de naam "de volgende stationsletter toewijzen."

7

Klik op "Next" om te voltooien van het "nieuwe Wizard partitie maken."

Het kopiëren van partities

8

Klik op de "Uittreksel verdeling" selectie in de taakbalk. Selecteer "Uittreksel verdeling" in het "Tovenaars" scherm.

9

Klik op "Next" wanneer daarom wordt gevraagd door het welkomstvenster van "Wizards" en kies welke partitie u wilt worden gekopieerd in de selectie waarin de "schijf kaart."

10

Selecteer waar op uw harde schijf is de kopie worden opgeslagen in de selectie die geboden door de "schijf kaart." Klik op "Next."

11

Gebruik de schuifregelaar bij de "Partition size" selectie, selectie "Vrije ruimte voor" en "Vrije ruimte na" om te passen de groottewaaier van de partitie van de schijfruimte op uw harde schijf.

12

Klik op "Volgende" om de wijzigingen definitief te maken.

Verspreiden van vrije ruimte van de partitie

13

Klik op de selectie van "Het verspreiden van vrije ruimte" in de bar van de taak die het "Wizards" venster wordt geopend. Selecteer "Het verspreiden van vrije ruimte." Klik op "Next."

14

Selecteer de partitie die u verspreiden schijfruimte wilt over het gebruik van de "schijf kaart" en klik op "Volgende".

15

Selecteer de partitie die u DIS nodig schijfruimte wilt van het gebruik van de "schijf kaart" en klik op "Volgende" om de wijzigingen definitief te maken.

16

Klik op "Finish" om af te sluiten van de "verdelen gratis ruimte tovenaar."

Instellingen van de vaste schijf kopiëren

17

Klik op 'Extra' in het hoofdmenu en selecteer "Settings".

18

Selecteer "Kopiëren en Backup opties" in het venster 'Instellingen bewerken'.

19

Selecteer "verwerken alle sectoren, één voor één" of "Skip OS hulpbestanden" en klik "OK" om de wijzigingen af te ronden.