Het gebruik van Outlook voor MSN Hotmail

Een voordeel van een Web-based e-mailleverancier is dat u uw account controleren kunt, overal waar u toegang tot het Internet hebt, met inbegrip van een schoolbibliotheek of op het werk. Als u regelmatig e-mail thuis, kunt het opzetten van uw account via een mailprogramma zoals Outlook u echter om berichten te ontvangen zonder een internetbrowser te openen. Als u een MSN Hotmail-e-mailaccount hebt, kunt u deze aansluiten met Outlook e-mails meer te ontvangen.

Instructies

1

Maak een e-mailaccount van Hotmail, als u nog geen hebt. Als u wilt maken van een Hotmail-account, ga naar de Hotmail-Website; Druk op de knop "Aanmelden" en volg de instructies.

2

Sluit Outlook als het is geopend. Downloaden van de Microsoft Office Outlook Connector. Zie bronnen. "Open" wanneer daarom wordt gevraagd, klik op "Uitvoeren" om het programma Outlook Connector te installeren. Volg de aanwijzingen op het scherm stappen om de installatie te voltooien.

3

Klik om te openen van Outlook. Wanneer het laadt, zal u onmiddellijk worden veroorzaakt te voeren informatie met betrekking tot uw Hotmail-e-mailadres en wachtwoord.

4

Voer uw e-mailadres van Hotmail en Hotmail wachtwoord in de aangewezen dozen. Wanneer u uw Hotmail-adres invoert, voeg uw persoonlijke naam en '@hotmail.com.' Typ uw gewenste weergavenaam in het aangewezen vak. Deze naam is de naam die degenen die uw e-mails ontvangen in hun Postvak ziet.

5

Controleer of dat uw Hotmail-account is geladen in het deelvenster van de verticale weergave aan de linkerkant van het scherm. Klik met de rechtermuisknop het pictogram van uw Hotmail-account om toe te voegen douaneomslagen, indien gewenst. Standaardmappen omvatten uw postvak in, verwijderde items, verzonden items, ongewenste e-mail en outbox.

6

Outlook gebruiken als uw e-mailprogramma door te klikken op de desbetreffende pictogrammen. Bijvoorbeeld, drukt u op "Nieuw bericht" een nieuw bericht typt. Ontvangen e-mails weergegeven automatisch in uw postvak in. Wanneer u e-mails verzonden, verschijnt ze tijdelijk in uw postvak uit--vooral als ze grote bijlagen--bevatten dan automatisch in de map Verzonden items weergegeven nadat ze zijn verzonden.

Tips & waarschuwingen

  • Klik op de 'Address Book' pictogram voor het invoeren van de naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere contactinformatie voor mensen met wie u wel regelmatig correspondeert.