Het gebruik van Nintendo Wi-Fi verbinden

Zowel de Nintendo DS en de Nintendo Wii systemen zijn Internet compatibel. Uw Nintendo doet al het werk voor u. Alles wat je hoeft te doen is klik op een paar knoppen. Aangezien Wi-Fi is al ingebouwd in de harde schijf van beide systemen, is het een vrij eenvoudig proces.

Instructies

AirStation One-Touch veilig systeem (AOSS) gebruiken met uw Nintendo DS

1

Selecteer het scherm 'Nintendo Wi-Fi verbindingen setup' op je Nintendo DS, die eerst op het browserscherm van uw wordt weergegeven wanneer u op uw systeem. Een statusbalk wordt weergegeven op het scherm tonen dat het aangesloten, die je naar de "Nintendo Wi-Fi verbinding instellen meeneemt".

2

Tik op een van de verbinding "slots" die toont "None" in uw browser. Een ander statusbalk toont uw vooruitgang naar de volgende pagina.

3

Kies de optie "AOSS", die je naar de "Wireless Access Point" pagina meeneemt. Klik op de knop "AOSS" totdat het AOSS lampje knippert, leiden u naar de "verbinding Test scherm." Druk op de "OK" knop om te beginnen met de verbindingstest, die een bevestiging stuurt als de test succesvol of niet is.

Verbinding met het Internet met uw Nintendo DS met zoeken naar een Access Point

4

Stappen 1 en 2 van deel 1.

5

Druk op de "Zoek een Access Point' vak. Het volgende scherm bevat een aantal draadloze tabbladen te kiezen.

6

Klik op het hangslotpictogram van de ontgrendeld blauwe, automatisch een verbinding maken met uw router. Als een rode hangslot aanwezig is, dan is een Wired Encryption Protocol (WEP) is aanwezig op uw router. U dan hoeft de WEP-sleutel toegang te voeren een verbinding tot stand brengen.

7

Druk op "OK" voor het systeem te verbinden met uw router.

Uw Nintendo Wii gebruiken

8

Klik op de "Wii" knop in de lagere linkerhoek die eerst op uw Nintendo Wii-browser wordt weergegeven wanneer u op uw systeem. Het volgende scherm toont twee opties:

een "Data Management"-knop en een knop "Wii-instellingen". Selecteer "Wii-instellingen".

9

Tik op een van de verbinding "slots" die toont "None" in uw browser. Een ander statusbalk toont uw vooruitgang naar de volgende pagina.

10

Druk op de blauwe pijl aan de rechterkant van het scherm en blader naar de Internet-tab. Klik op deze tab.

11

Kies "Instellingen voor verbindingen" en selecteer vervolgens het tabblad verbinding met het label 'Geen'.

12

Druk op "Draadloze verbinding".

13

Kies de knop "Zoeken voor een Access Point" uit de lijst. Zodra de weergave balk voltooiing toont, u vervolgens omgeleid naar een scherm voor opties voor access-point.

14

Selecteer het tabblad open hangslot, die u rechtstreeks met het Internet verbindt. Als een gesloten hangslot wordt weergegeven, moet u voor het invoeren van een beveiligingscode of paszin. Na het klaar is met aansluiten van druk op "OK" om deze instellingen opslaan en druk op "OK" opnieuw te beginnen een verbindingstest.

Tips & waarschuwingen

  • Als u gebruikmaakt van AirStation One-Touch Secure System (AOSS), moet u een AOSS compatibele router. Controleer uw router om te zien of het een "AOSS" knop.