Het gebruik van Multimedia op een ComputerMultimedia is een vorm van communicatie die een combinatie van media zoals, gegevens of tekst, afbeeldingen, animaties, audio- en videobestanden omvat. Wanneer gebruikt op een computer, voegt multimedia creativiteit op cd's en DVD's en het web voor zowel zakelijk en persoonlijk gebruik.

Doel

Het doel van multimedia op een computer is om te delen informatie, opleiding, het beschermingsniveau van belangen van de personen die gebruik maken van de multimedia en online winstbejag. Bijvoorbeeld, computergebruikers gegevens in de vorm van e-mails delen, Instructioneel designprofessionals gebruiken multimedia software op een computer om te ontwerpen geautomatiseerde opleiding en Web-ontwikkelaars gebruiken multimedia voor het ontwikkelen van websites die meer interessante of lust voor het oog.

Hulpprogramma 's

Instrument dat wordt gebruikt om multimedia op een computer zijn Adobe softwareproducten, zoals Dreamweaver, Flash, Photoshop en InDesign. Andere softwarehulpmiddelen gebruikt voor het ontwikkelen van multimedia op een computer zijn Microsoft Office Professional of Home Edition, videoconferenties, Articulate, Captivate, Camtasia en Adobe Presenter. Bovendien, zijn cd's en DVD's "multimediaformaten."

Functie

Gebruik van multimedia op een computer is een middel van het toevoegen van creativiteit op het web, cd's en DVD's voor zowel zakelijk en persoonlijk gebruik.