Het gebruik van mijn eBay aan Track Your artikelen

Mijn eBay is een optie beschikbaar gesteld aan eBay-leden. Het is een belangrijk kenmerk voor verschillende redenen. U kunt bijhouden van de items die u hebt bekeken en opgeslagen en van de veilingen die je hebt gewonnen. Uit de gegevens die zijn opgeslagen in uw eBay-geschiedenis, vindt u vergelijkbare objecten op basis van uw eerdere aankopen.

Instructies

1

Bezoek de eBay. De bovenkant van de homepage zal hebben een 'Mijn eBay' knop. Klik op het.

2

Eenmaal geopend, uw Mijn eBay-pagina ziet u een lijst van alle items die u gevraagd het te "Watch". Als u een van deze veilingen, klik op de link en u zult worden genomen om die pagina.

3

Gebruik mijn eBay voor het bijhouden van items en verkopers. Rechts van de veiling-koppelingen weergegeven uw Mijn eBay-pagina, ziet u een knop die zegt "Bied nu." Klik op de blauwe pijl rechts van deze knop en u ziet een lijst met links naar soortgelijke objecten, objecten van dezelfde verkoper, en verwante eBay-winkels.

4

Gebruik 'Mijn overzicht'. Mijn eBay zal bijhouden van alle veilingen die u momenteel deelneemt. Dit kunt u controleren en beheren van al uw veilingen van de ene pagina.

5

Gebruik mijn eBay om beter te communiceren. Mijn eBay fungeert als een hub voor alle berichten die naar u verzonden door kopers en verkopers. Dit maakt het communicatieproces tussen u en uw klanten/verkopers efficiƫnter.

6

Uw favorieten opslaan. Gedurende uw geschiedenis van eBay gebruik kan je favoriete zoekopdrachten, namen van de verkoper en eBay-winkels hebt opgeslagen. Een favoriete rubriek of het resultaat dat u hebt opgeslagen kan worden benaderd en beheerd met mijn eBay.

Tips & waarschuwingen

  • Mijn eBay kan worden gebruikt om te vinden van een verkoper die u kan zaken met eerder hebben gedaan.
  • U kunt het gebruik van mijn eBay te zien wanneer je op om het even welk van uw veilingen overboden bent zonder om te reizen naar elke veiling individueel.
  • Er zijn eBay-gebruikers die uiteengezet om zwendel mensen uit hun geld. Mijn eBay kunt u bijhouden van vertrouwde verkopers die u een geschiedenis met hebt.