Het gebruik van Microsoft Word 2007 Online

Het gebruik van Microsoft Word 2007 Online


Om te concurreren met haar concurrenten, Microsoft heeft eindelijk ten uitvoer gelegd online suite van producten. Deze producten bieden de consument de mogelijkheid maken en opslaan van Office-documenten online. Deze inleiding geeft Microsoft consumenten flexibiliteit en gemak van het gebruik van de Office lijn, zolang ze een internetverbinding hebt. De enige vereiste voor het gebruik van deze producten is te melden voor de gratis online-account.

Zodra u toegang tot de online producten van Office zoals Word hebt, kunt u documenten online met gemak. Zolang u een internetverbinding hebt, kunt u typen brieven en rapporten online. U kunt ook opslaan en delen van deze documenten online.

Instructies

1

Inloggen op de Office online-website. Als u geen login, Registreer op de site voor een gratis account. Zodra u bent ingelogd, klik op het pictogram "Woord" in de "Maak een nieuwe Document Online." Voer de naam voor uw nieuwe Word-document bij de prompt "New". Klik op "Opslaan".

2

Gebruik het nieuwe document dat wordt geopend. Zoals u ziet, dat het maakt gebruik van de ribbon-interface. Gebruik het tabblad "Bestand" op te slaan en delen van het zojuist gemaakte document. Gebruik het tabblad "Home" voor het opmaken van uw document. Gebruik het "Invoegen" tabblad Afbeeldingen, tabellen, clipart of hyperlinks toe te voegen. Tot slot, gebruik de tab "Weergave" de documentweergave van uw wijzigen.

3

Sla uw wijzigingen via het pictogram "Opslaan". Het bevindt zich boven het menu bestand. Document delen met andere gebruikers met behulp van "File" menu en selecteren van 'Deel'. U kunt dit item openbaar te maken of particulier uitnodigen dit bestand delen met anderen.