Het gebruik van Microsoft Office Publisher 2007 een Website maken

Het gebruik van Microsoft Office Publisher 2007 een Website maken


Creëren van een website met Microsoft Publisher is eenvoudig vanwege de website sjablonen die het biedt. MS Publisher is ontworpen voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige, professionele publicaties is zonder geavanceerde computerkennis. Er is geen noodzaak om HyperText Markup Language (HTML) gebruiken of alle andere programmeertalen een website maken van Publisher. Publisher genereert automatisch de code die nodig is voor uw website uit te voeren. Met Publisher is wat je ziet wat je krijgt.

Instructies

1

Open Microsoft Publisher. Het toont automatisch een lijst met sjablonen voor u om uw project van start. Klik op het pictogram "Web Sites".

2

Selecteer een website template in de lijst. Kunt u downloaden van de sjabloon, zoals Microsoft Publisher geen normaal sjabloongegevens lokaal op uw computer opgeslagen.

3

Selecteer uw website doelen. Microsoft Publisher gebruikt de criteria voor het ontwerpen van een website die past bij uw behoeften. Er is bijvoorbeeld een selectievakje voor opties zoals "Vertellen klanten hoe to Contact Us" en "Producten te verkopen." Klik op de knop "OK" wanneer u klaar bent.

4

Inhoud toevoegen aan de website sjabloon. Het paginaontwerp al gereed is, maar het mist de unieke inhoud dat uw website jouwe maakt. Afhankelijk van welke velden u kiest, moet u verschillende soorten informatie te verstrekken.

5

Druk op "Bestand" en "Publiceren op het Web." Microsoft Office begeleidt u door de rest.