Het gebruik van Microsoft Fingerprint

Microsoft Fingerprint Reader is een apparaat gemaakt door Microsoft waarin logins en wachtwoorden worden opgeslagen in een database voor snelle toegang door de gebruiker. De vingerafdruk van de gebruiker wordt opgeslagen door de vingerafdruk en de gebruiker kunt aanmelden en off van de computer en de websites doordat de lezer van de vingerafdruk van de gebruiker vingerafdruk scan te zoeken in de database voor de bijbehorende wachtwoorden. Deze technologie werd opgericht als een beveiligingsfunctie voor kantoor en campus omgevingen van de gebruiker gevoelige informatie te beschermen.

Instructies

1

Installeer de software inbegrepen in uw pakket Microsoft Fingerprint Reader door het invoegen van de CD in uw CD-station. Volg de aanwijzingen om de software te installeren.

2

Registreer uw vingerafdruklezer. Nadat u de lezer hebt geïnstalleerd, zal de registratiewizard vingerafdruk openen en vragen u om uw product te registreren. Doen om te ontvangen updates en enige garantie die je op het product hebben kan.

3

Lees het help-bestand die bij de software wordt geleverd. Microsoft raadt alle geïnstalleerde informatie over vingerafdruk te lezen. Opgenomen in het installatiebestand zijn hardware en softwarefuncties en instructies voor probleemoplossing technieken en garantie informatie. Het help-bestand vindt u door te klikken op Start > Alle programma's > DigitalPersona Password Manager > helpen. Dit help-bestand zal u helpen bij het opzetten van uw vingerafdrukken.

4

Raak de vingerafdruklezer met een van de vingers die u hebt geregistreerd op de lezer. De lezer scant uw drukwerk en inloggen op uw persoonlijke account in Windows.

5

Het help-bestand gebruiken om te leren hoe te maken van wachtwoorden voor websites en hen verbinden met uw vingerafdruk.

6

Blader door het Internet en vervolgens telkens als u naar een website die is ingesteld op automatisch het wachtwoord, touch uw geregistreerde vinger aan de vingerafdruklezer. De lezer treedt automatisch uw aanmeldingsgegevens en paswoord op de website.

7

Raadpleeg het help-bestand dat is geleverd bij uw exemplaar voor eventuele vragen. Dit bestand is specifiek gemaakt om de gebruiker met stapsgewijze instructies voor het correct gebruik maken van de functies in de vingerafdruklezer tutor.