Het gebruik van merknamen op Hubpages

Het gebruik van merknamen op Hubpages


U kunt de merknamen in de naven die u hebt gemaakt op Hubpages als u niet op een vennootschappelijk handelsmerk overtreden. Het is aanvaardbaar te vermelden van de merknamen in de naaf zelf, zoals in het geval van de herziening van een product. Het is ook aanvaardbaar gebruik van de merknaam in de hub's titel. Beide worden beschouwd als eerlijk gebruik. Wat is niet aanvaardbaar is de merknaam zetten in de URL van uw hub. Dit is van overtreding van het handelsmerk en u juridische problemen kan veroorzaken.

Instructies

1

Het gebruik van merknamen in uw hub's artikeltitels is eerlijk gebruik. Je zou kunnen hebben een hub met een titel, zoals "Cokes vs. Pepsi: een kwestie van smaak?" en niet over moet ongerust maken wordt beschuldigd van overtreding van het handelsmerk.

2

Voel je vrij om het gebruiken van merknamen in de artikelen die je voor Hubpages schrijft. Nogmaals, dit is redelijk eigen gebruik, niet inbreuk, en is niet tegen hun termijnen van de dienst.

3

Onthouden van het maken van een deel van de merknaam van de hub's URL. Als u een hub met de URL als "cokevspepsi.html" hebt aangebracht, kan dit u problemen veroorzaken. Het is wellicht te nemen van de hub van als je bent gevangen. De kans op het krijgen van ernstige juridische problemen met Cola of Pepsi is echter klein, tenzij u een zeer groot bedrijf.