Het gebruik van komma's te scheiden van de Proxy uitzonderingen

Een proxyserver fungeert als een gateway tussen uw computer en het Internet. Proxyservers kunnen de prestaties van uw verbinding een boost geven of de beveiliging verbeteren door anonimiseren van u wanneer u surfen op het Web. Sommige websites mogelijk niet correct als u op de servers van de volmacht vertrouwen; Sommige sites weigert zelfs u het gebruik van proxies. Deze beperking omzeilen door het toevoegen van deze sites als "proxy uitzonderingen" in Mozilla Firefox. Gebruik komma's te scheiden van de verschillende sites in de lijst met uitzonderingen.

Instructies

1

Download van Firefox van Mozilla's website (zie bronnen). Dubbelklik op het gedownloade installatieprogramma. Blijf klikken van de knop "Volgende" totdat het programma installeert. Stormloop vuur door te dubbelklikken op het desktop-pictogram.

2

Klik op het menu "Extra" en klik op 'Opties'. De "Geavanceerd" knop op de werkbalk, klik op de "Netwerk" tab. Klik op "Settings..." om te zien de "verbinding" montagesdialoog waarin de instellingen van de proxy-server.

3

Klik op "Handmatige proxyconfiguratie." Voer het adres van de proxy server in het eerste tekstvak; Voer het poortnummer in het tweede vak. Vink het selectievakje "Deze proxyserver gebruiken voor alle protocollen" als u wilt dezelfde proxyserver gebruiken voor elk type verbinding.

4

Typ een enkel IP-adres of site in de ' geen Proxy voor: "tekstvak. Typ een komma achter de site, dan ander adres toevoegen aan deze lijst van proxy uitzonderingen. Voeg zoveel sites als dit nodig is, dan klik op de knop "OK" om de instellingen toe te passen.