Het gebruik van kaarten in Dreamweaver

Het gebruik van kaarten in Dreamweaver


Het Internet is een integraal onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Of we zijn op zoek naar informatie, nieuws, sociale interactie of entertainment, kan het Internet bieden iets voor iedereen. Creëren van een website van je eigen is een geweldige manier om uw ideeën, bedrijf of hobby's. In plaats van het creëren van een run van de molen-website die zal verdwalen in de mix, kunt een mooie, aangepaste website te maken met behulp van een afbeelding met hyperlinks u onderscheidt van de concurrentie en geven u de belichting en de look die u zoekt.

Instructies

1

Voeg uw afbeelding. Klik op 'Insert' in de menubalk en vervolgens op "Beeld." Selecteer de afbeelding die u hebt gemaakt voor uw website.

2

Klik op de rechthoek, cirkel of veelhoek hotspot gereedschappictogram onder "Kaart" op op de werkbalk van de "Eigenschappen" afhankelijk van welke vorm wilt u de afbeeldingskoppeling van de kaart om te worden.

3

Plaats de cursor boven de linker bovenhoek van de plek waar u de link op uw imago. Klik en sleep naar beneden en naar rechts om de kaart te maken.

4

Typ de URL die u wilt dat de link om rechtstreeks naar het in de "Link" vak in het venster "Eigenschappen". Selecteer een doel in het drop-down menu hieronder.

5

Klik op het pijlpictogram onder "Kaart" in het venster Eigenschappen. U kunt verplaatsen, het formaat en het bewerken van uw verschillende afbeeldingen met hyperlinks. Wanneer u alle kaarten van de afbeelding hebt gemaakt moet u, de website opslaan en bekijken. Uw afbeeldingen met hyperlinks gemaakt in Dreamweaver moeten nu directe gebruikers naar de juiste locatie.