Het gebruik van invoegtoepassingen in Microsoft Office 2007

Het gebruik van invoegtoepassingen in Microsoft Office 2007


Microsoft Office 2007 ondersteunt het gebruik van software-invoegtoepassing uit te breiden van de mogelijkheden van Office-toepassingen. Invoegtoepassing software is een applicatie door een Office-programma gebruikt en ondersteund in Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Deze toepassingen kunnen worden ontwikkeld en geïnstalleerd door uw bedrijf of een softwareleverancier, zoals iTunes of Google. De procedure voor het beheer van invoegtoepassingen in Word, Excel, PowerPoint en Outlook is eenvoudig en ongecompliceerd.

Instructies

Managing Word- of Excel-invoegtoepassingen

1

Open de toepassing. Klik op de ronde "Office Button" op de linker bovenhoek van het scherm.

2

Klik op "[Word of Excel] opties."

3

Klik in het menu aan de linkerkant op "Add-Ins."

4

Aan de onderkant van het scherm, klik op "Go".

5

Klik om dit te plaatsen of verwijderen van een vinkje in het vakje naast elke beursgenoteerde toevoegen-in. onderdelen met een selectievakje zijn beschikbaar. Items zonder een selectievakje zijn uitgeschakeld.

PowerPoint-invoegtoepassingen beheren

6

Open de toepassing. Klik op de ronde "Office Button" op de linker bovenhoek van het scherm.

7

Klik op "PowerPoint Options" onderaan. Klik op "Add-Ins" in het linker menu, gevolgd door "Go" aan de onderkant van het scherm.

8

Klik op een invoegtoepassing om te wijzigen en kies de gewenste actie. "Unload" wordt voorkomen dat het uitgevoerd; "Verwijderen" weerhoudt het weergeven als een optie in PowerPoint; en "Add" kunt u aanvullende invoegtoepassingen toevoegen.

Beheer van invoegtoepassingen voor Outlook

9

Open Outlook. Klik op "Extra" in de bovenste menubalk.

10

Klik op "Trust Center."

11

Klik op "Add-Ins" in het linker paneel, gevolgd door "Go."

12

Plaats of vinkjes verwijderen door te klikken op de vermelde items. Onderdelen met controles zijn ingeschakeld en items zonder merken zijn uitgeschakeld. Nieuwe invoegtoepassingen toevoegen of verwijderen van bestaande, Markeer het item en klikt u op de desbetreffende knop rechts.