Het gebruik van Google Adsense zonder een creditcard

Het gebruik van Google Adsense zonder een creditcard


Grote en kleine website-eigenaren, bloggers en meer gebruik van Google AdSense om geld te verdienen door gerichte advertenties op hun sites te plaatsen. Wanneer bezoekers op een advertentie klikt, verdient de site-eigenaar een weinig inkomsten. Deze kleine winst kunnen oplopen tot fatsoenlijke bedragen, afhankelijk van hoeveel bezoekers de site trekt en hoeveel advertenties eigenaars wilt plaatsen. Het is gratis voor wenk opwaarts voor AdSense, te gebruiken en om betaald te krijgen; op elk gewenst moment is er geen creditcard vereist.

Instructies

1

Registreren met AdSense door online te gaan om te google.com/adsense en te klikken op de link "Nu aanmelden". U moet contact informatie, met inbegrip van een adres, maar niet een credit cardnummer.

2

Lees de instructies over het toevoegen van AdSense aan uw website en uitvoering van de opties die het beste bij jou past.

3

Na het behalen van het minimum bedrag voor betaling, vraagt AdSense u om een betalingsmethode kiezen. Vanaf de zomer van 2010 omvatten de opties voor de betaling een controle in de mail, elektronische betalingsverkeer, Western Union Quick Cash en de Rapida cash transfer-service. Er is geen creditcard vereist.

4

Google AdSense berekent maandelijkse betalingen en stuurt geld naar gebruikers die hebben bereikt de drempel. De tijd om te ontvangen van winst hangt af van de methode van betaling gekozen.

Tips & waarschuwingen

  • Wees specifiek over de inhoud van uw website bij de registratie voor AdSense. De advertenties die op uw site verschijnen zijn gericht op uw inhoud. Hoe meer contextuele de advertenties, de meer kans bezoekers zullen klik op hen en verdien je geld.
  • Pas op voor services van andere leveranciers die AdSense kits voor een vergoeding bieden. Dat zijn meestal de organisaties vragen om credit card nummers en ze zullen je kosten. Vermijd oplichting en geen onnodige kosten door Google AdSense, direct behandelen die vrij is. AdSense berekent geen website-uitgevers advertenties op hun sites te plaatsen. Accepteren betaling van AdSense kan worden net zo eenvoudig als het verzilveren van een cheque.