Het gebruik van FrostWire zonder virussen

Het gebruik van FrostWire zonder virussen


FrostWire kunt u downloaden van de beelden, liedjes, video's, documenten en andere bestanden met behulp van een online gemeenschap van peer-to-peer. Aangezien de inhoud volledig door andere leden van het netwerk worden gedeeld, kunt u nooit echt weten waar de bestanden vandaan komen. Dientengevolge, moet u zorgvuldig om te voorkomen dat virussen. U kunt zichzelf beschermen op FrostWire door selectief downloaden van bestanden en het maken van de juiste instellingen aanpassingen.

Instructies

1

Open FrostWire. Als Windows gebruikt, klikt u op het menu "Extra" bij de bovenkant van uw scherm en selecteer 'Opties'. Als Mac OS X gebruikt, klik op het menu "FrostWire" bij de bovenkant van uw scherm en selecteer 'Voorkeuren'.

2

Klik op 'Filters' in de linkerkolom van uw "Opties/Voorkeuren" venster. Wanneer u de opties uit te breiden hieronder zien, klikt u op "Junk".

3

Klik op de ballon naast de woorden "Niet weergegeven voor ongewenste." Op de "Gevoeligheid" bar, sleept u de schuifregelaar naar rechts met de muis, naar het woord "Strikt." Dit zal uitfilteren meest slecht en potentieel schadelijke zoekresultaten, als leden van de Gemeenschap FrostWire merk regelmatig verdachte en potentieel schadelijke bestanden als "Junk" door rechts te klikken en te selecteren "Markeren als ongewenste."

4

Klik op het tabblad 'Zoekwoorden' in de linker kolom en selecteert u de keuzelijsten Lees "Negeer inhoud voor volwassenen" en '.htm/.html bestanden negeren'.

5

Klik op "Geavanceerde" in de linker kolom en selecteer vervolgens 'Firewall' in de uitgevouwen lijst. Selecteer in de sectie "De configuratie van de Router" van uw venster "Gebruik UPnP." Klik op "toepassen in de lagere juiste hoek van uw venster alle van uw wijzigingen worden opgeslagen.

6

Negeren van alle bestanden in uw zoekresultaten met de extensie '.exe'. Virussen worden vaak verspreid door middel van deze typen bestanden, dus koste wat het kost voorkomen dat hen. Ook alle bestanden met onbekende extensies te voorkomen, en stok met de indelingen die u wel bekend, zoals MP3-, WAV-, JPG- en TXT.

7

Zoeken naar bestanden met behulp van de filter "Creative Commons". In uw "Search"-venster, klikt u op het vak "licentie" en selecteer "Creative Commons". Hiermee beschermt u tegen de meeste illegale auteursrechtelijk beschermd materiaal, verder verminderen van de kans van potentieel schadelijke bestanden.