Het gebruik van een WiFi ontvanger als een zender

Het gebruik van een WiFi ontvanger als een zender


Draadloze netwerken gaat met behulp van radiosignalen te verzenden en ontvangen van pakketten van gegevens, hetzij door middel van lokale netwerken of het Internet zelf. Dit wordt meestal gedaan met interne draadloze modems in laptops, mobiele telefoons en tabletten oppikken van signalen van de draadloze routers en repeaters. Veel typische gebruikers van draadloze netwerken realiseren zich niet dat de hardware van draadloze modems kan worden gebruikt als draadloze repeaters uit te breiden het bereik van een draadloos signaal, als gevolg van het bestaan van de zendontvanger die zowel zendt en RF ontvangt.

Instructies

1

Sluit een Ethernet-kabel van de modem of internetverbinding patch panel op de laptop. Omdat dit proces hoofdzakelijk uw laptop in een router zet, moet u zo veel bandbreedte mogelijk beschikbaar.

2

Ga naar "Start", dan "Run", en vervolgens type "ncpa.cpl" om het menu netwerkverbindingen. Klik "Add New Connection," Kies het "Draadloze verbinding" en noem het wat je wilt. Omwille van de eenvoud van, gebruik geen netwerkverificatie.

3

Keren naar het menu van de netwerkverbindingen en dubbelklik vervolgens op de LAN (bekabelde) verbinding. Klik op het tabblad "Geavanceerd" en vink de optie "Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken maar de internetverbinding van deze computer toestaan." U kan worden gevraagd om te rebooten, als de service was niet eerder geïnstalleerd. Uw draadloze computer verzendt nu RF, zodat het IP-adres van een lokale gateway zal hebben.