Het gebruik van een webcam te controleren mijn huis als ik weg ben

Het gebruik van een webcam te controleren mijn huis als ik weg ben


De gemiddelde Web Cam records video, maar niet allemaal zijn geschikt voor controle van uw huis. Daarvoor moet u een IP-webcam die compatibel is met de beweging detectie van software. Hiermee activeert u de camera pas wordt gedetecteerd motion, zoals wanneer een indringer een venster breekt. De grootste uitdaging van het gebruik van een Web-Cam als een beveiligingsmonitor, is het plaatsen van het ergens thats niet detecteerbaar.

Instructies

1

Gebruik Watchdog opnemen van videobewaking, en de video verzenden naar het Internet voor live bekijken. Het is geschikt voor opname voor langere tijd, en kan worden ingesteld om op te nemen alleen wanneer beweging wordt gedetecteerd. Klinkt een alarm en een e-mail maakt u attent op de aanwezigheid van een indringer.

2

Installeren van de Monitor van het Web-Cam voor het detecteren van zowel de beweging en het lawaai. Waarschuwingen kunnen worden aangepast om u te waarschuwen met een alarm, e-mail of tekst. U kan een regelmatige webcam en computer opnemen de video voor later het bekijken, of gebruikt een IP camera met een router voor het streamen van het vangt online. Meer dan één camera kan worden gebruikt om te controleren van een groter huis.

3

Gebruik Watcher plus RemoteView voor een volledige monitoring-oplossing. Horloge dat nodig is voor de fundamentele surveillance en RemoteView biedt real-time online uitzenden. Het vangt motie en comprimeert de video in korte clips. Het kan u waarschuwen per e-mail, ftp upload of telefoon.

Tips & waarschuwingen

  • De exacte setup zal variëren afhankelijk van uw camera, PC en type software gebruikt.