Het gebruik van een Wacom Graphire 4 Stylus Pen voor mijn Tablet PC

Het kan het gemakkelijker te gebruiken ontwerpprogramma's op een touch screen tablet PC, maar als u een tablet PC, moet u een stylus te manipuleren het scherm zelf. Een stylus is een plastic pen-achtig instrument waarmee u op het scherm schrijven en een Graphire 4 is een bijzonder goede naald.

Instructies

1

Schakel op uw tablet PC en wacht tot het scherm van de flitser (logo) om te wijken naar het hoofdmenu.

2

Raak het uiteinde van uw Graphire 4 pen op het scherm. Gebruiken als u zou een muis. U kunt een bestand of programma door het aanraken van het uiteinde van de stylus pen om het markeren.

3

Open een bestand of programma door dubbel te tikken op het puntje van de stylus om het programma of bestand, zoals u zou doen bij dubbelklikken op een muisknop drukt.

4

Sleep bestanden over het scherm door het aanraken van het uiteinde van de stift aan het bestand, bedrijf voort naar de vijl, en te slepen tot het punt op het scherm waar u het wilt. De pen van het scherm verwijderen wanneer u zou willen neerzetten het bestand.

5

Gebruik de twee knoppen aan de zijkant van het scherm als snelkoppelingen. Raak het uiteinde van het scherm om het programma of de map die u wilt openen en druk op de langste van de twee knoppen om het te openen, net zoals u zou een muisknop te gebruiken.

6

Gebruik de kleinste van de twee knoppen aan met de rechtermuisknop op, dezelfde manier zou u gebruik maken van de rechterknop op een muis.