Het gebruik van een USB Flash Drive in Windows Vista

Het gebruik van een USB Flash Drive in Windows Vista


Een USB-flashstation is een lichtgewicht, compacte opslagapparaat. In tegenstelling tot de interne harde schijven, die moeten worden geïnstalleerd in het interieur van de computer, kunt u een flash drive invoegen in een van de externe USB-poorten van uw computer kunnen benaderen en wijzigen van de inhoud van het station.

Met behulp van een USB flash drive in Windows Vista is niet veel verschillend van met behulp van een vaste schijf of diskette. Ter vereenvoudiging van toegang tot de inhoud van het station, schakel AutoPlay voordat u het USB-station in uw computer.

Instructies

1

Klik op "Start". Klik op "Control Panel". Klik op "Configuratiescherm." Klik op "Cd's of andere media automatisch wordt afgespeeld."

2

Selectievakje "Gebruik AutoPlay voor alle media en apparaten." Selecteer "Installeren of uitvoeren programma van uw media" in het drop-down menu naast 'Software en spelletjes'. Selecteer "Afbeeldingen weergeven met behulp van Windows Live Photo Gallery" in het drop-down menu naast "Foto's." Selecteer "Spelen met behulp van Windows Media Player" in het drop-down menu's naast "Audio" en "videobestanden." Kies "Open map voor een weergave bestanden met behulp van Windows Verkenner" uit het drop-down menu naast "Gemengde inhoud."

3

Klik op "Opslaan". Het USB-flashstation in een USB-sleuf op uw computer. Automatisch afspelen wordt automatisch gestart op de inhoud, zoals opgegeven in de instellingen.

4

Klik op de "Wegnemen ijzerwaren" icoon in het systeemvak van de taakbalk wanneer u hebt toegang tot de inhoud van het station. Als u niet zeker bent wat de "Wegnemen ijzerwaren" pictogram ziet eruit als, wanneer u de muisaanwijzer op elk pictogram totdat de "Wegnemen ijzerwaren" pop-uptekst verschijnt.

5

Klik op "Safely Remove apparaat voor massaopslag." De USB-drive verbreken de Windows Vista-PC wanneer de "Veilige aan wegnemen ijzerwaren"-bericht verschijnt.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet dat automatisch afspelen automatisch bepalen welke actie wilt moet worden uitgevoerd wanneer u een USB-apparaat aansluit, kies "Vraag mij dit elke keer" vanuit elke waterdruppel-waas spijskaart.