Het gebruik van een Sandisk Flash DriveFlash drives zijn een zeer belangrijk onderdeel van het moderne computing en zijn een geweldige manier voor het opslaan van gegevens voor onderweg. Het merk SanDisk is erg populair, zowel voor de brede waaier van stijlvolle opties evenals hun verschillende stappen van de opslag. Met behulp van deze stations lijkt misschien een hachelijke taak op de eerste, maar na een tijdje het met behulp van uw SanDisk schicht toer als tweede natuur zijn zal.

Instructies

Het gebruik van een SanDisk Flash Drive

1

USB 2.0-poort van de computer te vinden. Als u een computer hebt gekocht in de afgelopen twee jaar, moeten vervolgens alle van uw USB-poorten voldoen aan de standaard USB 2.0. Echter als u een oudere computer hebt, kan alleen heb je één of twee die passen bij het 2.0 protocol. In deze gevallen de USB 2.0-poorten zijn meestal aan de voorkant, maar als u niet zeker weet u kunt Controleer de handleiding van de eigenaren van de computer, of kijk naar de hardware profiel sectie van uw computer (die in het Configuratiescherm als u Windows gebruikt).

2

Het metalen deel van de flash drive aansluiten op de aangewezen haven die u in de stap hierboven hebt gevonden. U wellicht een beetje druk, van toepassing zoals het zal worden een goede pasvorm, maar wees voorzichtig niet om het daar te hard te blokkeren.

3

Specifieke stuurprogramma's installeren. Vele SanDisk flash drives, zoals de Titanium modellen, hebben speciale drivers en security-software die vooraf geladen op de flash drive. Als dit het geval is, verschijnt een venster zodra de drive is aangesloten. Volg gewoon de aanwijzingen van de venster om te installeren van de software en start uw computer om verder te gaan. Opmerking: u moet uw flash drive Haal tijdens de opstartprocedure, maar kunt u het terug in een keer uw computer aansluiten volledig opnieuw is opgestart.

4

Overdragen en opslaan van bestanden op uw flash-drive. Uw flash drive zullen nu toegankelijk zijn in de sectie "Mijn Computer". Klik op het pictogram van de flitsaandrijving te openen van een venster dat de flash drive inhoud zal weergeven. U kunt bestanden slepen naar dit venster te verplaatsen van bestanden naar de schicht toer of opslaan rechtstreeks naar het apparaat door te selecteren uit het drop-down menu wanneer u wordt gevraagd waar u wilt dat uw werk op te slaan. Om bestanden ophalen uit de USB flash drive, gewoon gebruiken hetzelfde venster en sleept u de inhoud u uw gewenste locatie.

Tips & waarschuwingen

  • Als u vergelijken van de verschillende modellen van SanDisk wilt, bezoek de officiële site van SanDisk flash station. Er zijn tal van keuzes kunt, en u een flash drive die past bij uw stijl en gebruik behoeften. Zie de sectie bronnen voor een link.