Het gebruik van een Router om een thuisnetwerk 2-Computer

Het gebruik van een Router om een thuisnetwerk 2-Computer


U kunt een router verbindt u twee computers en een netwerk voor uw huis maken. Een netwerk kan twee computers delen van bestanden, mappen, printers en Internet-verbinding. Bepaalde software kan ook worden gedeeld tussen computers. U kunt een router kopen online of vanuit elke computerwinkel. Deze router kunnen bekabeld of draadloos, afhankelijk van het type netwerk die u wilt instellen. Beide computers moet ook een netwerkkaart de netwerkverbinding maken. Netwerkkaarten worden meestal op desktop computers standaard geïnstalleerd, maar kunnen ook worden gekocht bij een computerwinkel wanneer u nood voor installeren een.

Instructies

1

Sluit de router aan op een stopcontact op een locatie die centraal staat in uw computernetwerk. Als u een hoge snelheid Internet modem voor een Internet-verbinding gebruiken zal, plaatst u uw router in de buurt van uw modem.

2

Zoek de genummerde netwerk aansluitingen op de achterkant van de router. Deze aansluitingen worden gebruikt om de computers met de router verbindt. U kunt ook zien een aansluiting met het label 'Internet'. Dit mag alleen worden gebruikt door de modem.

3

Sluit het ene uiteinde van een netwerkkabel aan op de aansluiting 'Internet' in de achterkant van de router en het andere uiteinde aan op de netwerk aansluiting op de achterkant van uw high-speed Internet modem. Dit levert een internetverbinding voor uw netwerk.

4

Sluit één uiteinde van een netwerkkabel aan op een van de genummerde aansluitingen op de achterkant van de router.

5

Sluit het andere uiteinde van de netwerkkabel aan op een van de computers in uw netwerk.

6

Invoegen en de router software-CD in uw computer uitgevoerd als dat vereist voor de installatie van de router is. Dit zal het configureren van uw router voor een eerste keer uitvoeren.

7

Volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor de installatie van de router te voltooien. Dit is een ander proces voor verschillende merken van routers. Ook, vergt geen elke router een setup-proces.

8

Sluit het uiteinde van de tweede netwerkkabel aan een tweede genummerde uitgang op de achterkant van de router.

9

Sluit het andere uiteinde van de netwerkkabel op de tweede computer.

Tips & waarschuwingen

  • U zal zien te min pictogram verschijnen in van de computer onder taakbalk te bevestigen de netwerk- en Internet-verbinding.