Het gebruik van een Notebook-batterij

Het gebruik van een Notebook-batterij


Een notebook-batterij kan de notebookcomputer functie zonder wordt aangesloten op een stopcontact. Dit geeft de notebook meer mobiliteit en portabiliteit. Als u wilt gebruiken een laptopbatterij, moet een gebruiker installeren en laden, als de batterij zal uiteindelijk verliest al zijn kosteloos als niet aangesloten op een stopcontact. Een batterij kan alleen worden opgeladen een bepaald aantal keer voordat het zal niet meer helemaal gratis houden en moeten worden vervangen.

Instructies

1

Draai de notebook-computer zodat de bodem boven ligt.

2

Plaats de batterij in de sleuf. De accu kan maar op één manier worden ingevoegd, en de zijde die tegenover de vergrendeling van de batterij is in eerste moet gaan. De batterij kan vervolgens worden ingedrukt om het vastklikken.

3

Plaats de AC voedingsadapter in de achterkant van de laptop de batterij opladen en steek de stekker in een stopcontact. De batterij wordt opgeladen ongeacht of de laptop op of niet is. Wanneer de batterij volledig is opgeladen, kan de notebook te draaien op de batterij alleen worden losgekoppeld.