Het gebruik van een Monitor met een Laptop

Laptops hebben meestal een videoverbinding die verbinding met een enkele externe monitor maken kan te verhogen van de grootte van het scherm en betere resolutie te maken. U kunt ook verbinding met meerdere monitoren te maken voor een uitgebreid bureaublad. Hier is hoe u een externe monitor kunt gebruiken met een laptop.

Instructies

Een Laptop verbinden met een externe Monitor

1

Controleer of uw beeldscherm een DVI (digitaal) of VGA (analoog) poort, die beide zijn over het algemeen ingebouwd. Neem contact op met uw leverancier als uw laptop niet over een. In dit geval kunt u een speciale adapter om verbinding te maken met de externe monitor. Deze adapters zijn model specifiek en moeten worden gekocht rechtstreeks van de leverancier.

2

Sluit het ene uiteinde van de DVI- of VGA-kabel aan op de DVI- of VGA-poort van uw laptop en het andere uiteinde aan op de monitor. Uw laptop moet het externe beeldscherm automatisch identificeren als een nieuw hardwareapparaat.

3

De meeste laptops verschijnt het bureaublad op beide schermen standaard die bekend als de weergave van de spiegel staat. Met gemeenschappelijke combinatie zoals Fn + F5, Fn + F3, Fn + F8 en Fn + F9 kan u functietoetsen om te schakelen tussen de twee schermen. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de laptop voor de juiste toetsencombinatie om te schakelen tussen de schermen. Als alternatief, met veel laptops kunt u ook overschakelen naar de uitgebreide desktop modus. Dit betekent dat uw bureaublad scherm zal worden uitgerekt over de beide monitoren. Raadpleeg uw gebruikershandleiding overschakelen naar deze modus.

Tips & waarschuwingen

  • Kies een externe monitor, thats hetzelfde merk als uw laptop voor het beste resultaat.