Het gebruik van een Micro SD-kaart op een Computer

Het gebruik van een Micro SD-kaart op een Computer


Een Secure Digital (SD) kaart is een kleine geheugenkaart ontwikkeld door Panasonic voor gebruik op mobiele apparaten zoals smartphones en digitale camera's. De Micro SD-kaart is een kleinere, meer compacte versie van de originele SD-kaart. De Micro SD-kaart wordt geleverd met een standaardformaat SD card-adapter. De Micro SD kaart past in de SD card-adapter, zodat de kaart kan worden ingevoegd in een standaard SD-kaartlezer op een computer. Veel computers en laptops bevatten ingebouwde SD kaartlezers. Echter, externe SD Cardreaders zijn goedkoop en kunnen worden aangesloten op een PC of laptop via een USB-connectorkabel.

Instructies

1

Invoegen van de Micro SD-kaart in de SD card-adapter en zorgen voor dat de SD-kaartlezer op de computer is aangesloten.

2

Plaats de SD-card-adapter, met de Micro SD-kaart ingevoegd de SD-kaartlezer. Windows zal het apparaat als een "verwisselbare schijf" registreren en de schijf de eerstvolgende beschikbare stationsletter toewijzen.

3

Met de rechtermuisknop op Windows "Start" en klik op "Explore" om te openen van de Windows Verkenner bestand navigator.

4

Klik op de "Verwisselbare schijf" optie in het linkernavigatievenster van Windows Verkenner. De inhoud van de SD-kaart zal een lijst in het rechterdeelvenster.

5

Kopiƫren bestanden in of uit op de SD-kaart-map door de bestanden met behulp van het rechterdeelvenster in Windows Verkenner te slepen (of verplaatsen).