Het gebruik van een Machine Metaza

Als het gaat om het maken van tekens met behulp van metal, kan het moeilijk om de afbeelding of de woorden die u wilt op het oppervlak. De Roland bedrijf maakt een tekstregel metaalprinters genaamd Metaza machines die u gebruiken kunt om af te drukken snel een ontwerp op een stuk metaal zonder de noodzaak van extra verf of art supplies. Nadat de machine op uw computer is geïnstalleerd, kunt u het programma dat meegeleverd met het wordt afdrukken van uw creaties.

Instructies

1

Open het klepje van de Metaza en draai de "Head"-knop om de head-unit opstaan. Druk op de knop "Power/beweging" zet de machine op. Misschien hoor je een geluid uit de machine. Uw computer aanzet. Wanneer het besturingssysteem wordt geladen, open te stellen het programma "Dr. METAZA2".

2

Plaats het materiaal dat u afdrukken wilt op op de tafel. Centrum van het materiaal in het midden van het raster en druk naar beneden zodat het blijft op zijn plaats. Druk op de knop "Power/beweging" en de head-unit zal verhuizen naar een locatie boven het materiaal. Druk op op de bovenkant van de head-unit te verlagen het totdat het raakt het materiaal. Sluit het klepje.

3

Klik op het menu "Bestand" op uw computer en klik op "Nieuw." Voer in het venster dat verschijnt, in de hoogte en breedte van het materiaal dat u gebruikt. Klik op de vorm van het materiaal en klik op 'OK'. Klik opnieuw op "Bestand" en klik op de optie "Importeren". Klik op de afbeelding die u wilt afdrukken en klik op "Open". De afbeelding wordt weergegeven op het scherm.

4

Klik op "Bestand" en vervolgens "Opslaan als" om het bestand te slaan. Voer een naam voor het bestand en klik op "Save" opnieuw te slaan. Klik op "Bestand" en "Print" om het menu afdrukken. Klik op de knop "Eigenschappen", klik op het tabblad "Beeld correctie" en selecteer daarna het type materiaal die u gebruikt uit de drop-down menu. Klik op "OK", dan "OK" opnieuw te beginnen met afdrukken.