Het gebruik van een Kindle 2 buiten de VS

Het gebruik van een Kindle 2 buiten de VS


De Kindle 2 is een eBook reader die u toelaat om het lezen van digitale boeken in de palm van uw hand. Het apparaat is dunner dan een enkele hardcover boek, nog meer dan 1.500 digitale boeken kunt houden. De Kindle 2 is ook kunnen functioneren in elk land over de hele wereld, niet alleen in de Verenigde Staten. Zolang u een computer voor het uploaden van de bestanden uit hebt, kunt u het proces overal in de wereld.

Instructies

1

Plaats de USB-kabel in de USB-poort aan de onderkant van de Kindle 2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een van de USB-poorten op de computer.

2

Selecteer ","() "Computer starten" en dubbelklik op het pictogram verwisselbare apparaat. Er verschijnt een venster met alle bestanden die zijn opgeslagen op de Kindle 2. Selecteer de map "Boeken" toegang tot de boekbestanden.

3

Klik en sleep de eBook-bestanden van uw computer (de bestanden afkomstig kunnen zijn overal op de computer, afhankelijk van waar u de bestanden hebt opgeslagen) in het venster open "boeken". Nadat de bestanden gekopieerd naar de Kindle 2 hebt, sluiten alle geopende vensters. Met de rechtermuisknop op het apparaatpictogram van het verwijderbare en kies "Eject".

4

Druk op de knop "Home" op de Kindle 2 en blader door de titels van boeken met de scroll functie aan de rechterkant van het apparaat. Nadat u een boek wilt lezen vindt, druk op de knop op het navigatiebesturingselement rechtdoor naar beneden. Wanneer het boek wordt geladen, druk op 'Volgende pagina' aan de vooruitgang van de pagina of druk op "Vorige pagina" om naar de vorige pagina te gaan.