Het gebruik van een infrarood Tranciever op een Laptop

De infraroodtransceiver op de laptopcomputer van een wordt gebruikt om verbinding met randapparatuur, zoals een printer, scanner of externe modem. Het randapparaat verbinding maken vereist echter ook een infrarood-transceiver. U sluit het apparaat aan op uw laptopcomputer, moet u het infraroodapparaat toevoegen aan de Windows Device Manager. Zodra gebeƫindigd, vervolgens kunt u de transceivers te maken van een verbinding via infrarood.

Instructies

1

Druk op de "Windows" en "R" toetsen op het toetsenbord de "Looppas" venster wilt weergeven. "Hdwwiz.cpl" typt in het tekstvak en druk op de toets "Enter". Hiermee opent u de Windows Device Manager.

2

Klik op de "Actie" drop-down menu en selecteer de optie voor "Legacy hardware toevoegen". Hierdoor wordt de wizard "Hardware" weergegeven.

3

Klik op de knop "Volgende" om door te gaan.

4

Klik op de optie voor "Installeer de hardware die ik handmatig in een lijst Selecteer (Geavanceerd)" uit het scherm nieuwe Hardware vinden. Klik op de knop "Volgende" om door te gaan.

5

Klik op de optie "Infraroodapparaten" dat is in de sectie "Typen Hardware". Klik op de knop "Volgende" om door te gaan.

6

Klik op de naam van de fabrikant voor het infraroodapparaat hebt die u wilt gebruiken. Uw infraroodapparaat selecteren in het vak "Infraroodapparaat". Klik op de knop "Volgende" om de installatie van het apparaat te voltooien.

7

Plaats de printer, scanner of modem binnen 1 meter van de laptop. Controleer of dat beide infraroodtransceivers op elkaar zijn gericht. Hier ziet u een pictogram voor het apparaat weergegeven in de taakbalk.