Het gebruik van een groen scherm in Adobe Photoshop 7

Het gebruik van een groen scherm in Adobe Photoshop 7


Kan je groen scherm fotografie integreren in uw workflow Adobe Photoshop een beetje uitdagend, maar zodra het is ingesteld, kunt u kwaliteit foto's. Groen scherm fotografie is wanneer u een foto van iemand of iets, met een groen-gekleurde scherm achter het onderwerp neemt. U drop-out de groene achtergrond met behulp van een soort Chromakey software en de achtergrond vervangen door een andere afbeelding. U moet het downloaden van een externe groen scherm Stekkerfilter, omdat vanaf 2010 Photoshop niet momenteel een ingebouwde groene scherm-filter bevat.

Instructies

1

Kies een groen scherm filter sluit. U wilt gebruik maken van een externe Photoshop plug-in voor groene schermen om te beginnen met het maken van groen scherm foto's in Photoshop. U kunt een plug-in download gratis of koop, afhankelijk van wat u wilt.

2

Uw geselecteerde Photoshop groen scherm plug-in te installeren.

3Het gebruik van een groen scherm in Adobe Photoshop 7


Als uw onderwerp iets groen draagt, zal het verdwijnen samen met de achtergrond.


Start Photoshop opnieuw om uw plug-in groen scherm aan de slag. Als de plug-in juist is geïnstalleerd dan onder het menu van de Filters aan de bovenkant, moet u de naam van de plug-in filter. Bijvoorbeeld, als u Green Wizard hebt gedownload, verschijnt de naam "Green Wizard" binnenkant van uw menu Filter. Als u problemen ondervindt, controleert u de instructies op de website van de fabrikant.

4Het gebruik van een groen scherm in Adobe Photoshop 7


Groene onderwerpen vereisen het gebruik van een blauwe achtergrond.


Open de foto van een groen scherm te proberen uw nieuwe Photoshop-plug.

5

De groene scherm-filter toepassen. Uw groen scherm foto selecteren in het palet Lagen, selecteert u het groen scherm plug-in en hit 'toepassen'. Een venster van groen schermopties wordt geopend. U zal zitten kundig voor beslissen hoeveel groen uit de achtergrond verwijderen, evenals de randen van de foto's met betrekking tot de achtergrond doezelen. Zodra u klaar bent, klik op "OK". Sommige van de plug-ins vragen u binnen het toepassingsvenster om te kiezen van uw nieuwe achtergrond foto. Wat niet.

6Het gebruik van een groen scherm in Adobe Photoshop 7


De groene bloem verdwijnt van de afbeelding.


Volg eventuele extra aanwijzingen, afhankelijk van welke Stekkerfilter groen scherm dat u hebt gekozen om te werken met binnenkant van Photoshop.