Het gebruik van een Flash Memory Drive

Flash geheugen drives zijn een revolutionaire opslagapparaat die gebruikmaken van de high-speed USB-poorten op een computer als een gemakkelijke, snelle middel om te helpen een individu een kleine draagbare opslaggelegenheid gebruiken. Meeste flash drives zijn, voor alle doeleinden, wat wordt aangeduid als "plug and play." Met andere woorden, kan een gebruiker gewoon plaats het flashstation in de USB-poort van een computer en het meteen gebruiken. Er zijn echter enkele andere details die nodig zijn voor het gebruik van een flash-geheugen rijden naar behoren.

Instructies

1

Plaats het flashgeheugen in een USB-poort op de computer van uw keuze.

2

Installeer de stuurprogramma's voor uw flash-geheugen rijden. Meer moderne computers zal automatisch beginnen met ophalen deze software wanneer u het flash-geheugen schijf aansluit op de USB-poort en wordt het stuurprogramma automatisch ook. Als u computer doet dit niet, dan moet u het stuurprogramma met behulp van de software die bij uw flash-geheugen schijf handmatig te installeren.

3

Ga naar de "Start"-knop op uw computer en tikken daarop.

4

Het "My Computer" tabblad openen door erop te klikken.

5

Zoek de draagbare flitsaandrijving onder andere stations vermeld onder de tab "My Computer".

6

Bestanden opslaan op de flash drive als u wilt.

7

Uitwerpen van de flitser en verwijderen nadat u uw gegevens hebt opgeslagen.

Tips & waarschuwingen

  • Flash geheugen drives maken van grote back-up tools voor vitale informatie en kunnen gebeuren met u overal om ervoor te zorgen dat de gegevens veilig blijft.
  • Nooit verwijderen een flash-geheugen schijf van de USB-poort terwijl gegevens worden overgebracht naar het of gewijzigd op enigerlei wijze. Hierdoor kan beschadigen het flash-geheugen rijden en kan resulteren in ernstige gegevensverlies.
  • Coderen en gevoelige gegevens plaatst u op een flash-geheugen rijden zodat, als gestolen, zal niet het waardevolle informatie aan de dief verstrekken.