Het gebruik van een Flash Drive met Unix

Het gebruik van een Flash Drive met Unix


Als u nieuw op een Unix-besturingssysteem bent, kunnen veel van de gangbare taken die u op een Mac OS-systeem of een Windowssysteem uitvoeren wilt verwarren u op het eerste. UNIX-systemen anders zijn ingesteld en dezelfde commando's die op de meer gangbare besturingssystemen gelden zal niet werken op een Unixsysteem. Wanneer het gaat om het gebruik van een flash drive, zijn er een paar eenvoudige stappen en opdrachten te volgen op een Unixsysteem.

Instructies

1

De flash station aansluit op een USB-poort. Zodra u het station in de USB-poort aansluit, wacht u totdat de computer het apparaat herkent. U weet dat de computer heeft gedaan als het lampje op het einde van uw schicht toer op.

2

Monteer de flash drive. Nadat de schijf is aangesloten, zult u wilt mount het op uw computer zodat u het kunt openen. In de programma's, open het "run programma" en type "% mount/mnt/flash" in het programma. Dit zal vertellen uw Unixsysteem te monteren van de flash drive op uw computer.

3

Uploaden of downloaden van bestanden van uw flash-drive. Nu dat de schijf is gemonteerd, hebt u de mogelijkheid om bestanden toe te voegen of bestanden vanaf uw flash drive te nemen zoals u dat zou doen op een ander besturingssysteem.

4

Veilig uw flash drive van uw computer verwijderen. Schakel veilig de flash drive, open "run program" en type "% umount/mnt/flash" in het programma. Uw flashstation licht moet flash een paar keer om u te informeren dat het is ontkoppelen van uw computer en vervolgens kunt u deze veilig verwijderen.

Tips & waarschuwingen

  • Als een programma nog steeds voor een bestand op uw flash-drive gebruikt wordt, zul je niet de mogelijkheid om het ontkoppelen. Zorg ervoor dat alle programma's met behulp van alle bestanden vanaf uw flash drive worden gesloten wanneer ontkoppelen van het apparaat.