Het gebruik van een Flash Drive als de toegangstoets van een Computer

Bescherming van een PC uit worden binnengevallen is niet beperkt tot virussen vanaf het Internet. Weglopen uit uw PC zelfs een paar minuten is voldoende tijd voor iemand om een kijkje nemen op wat u aan het doen waren of nog erger. Een gemeenschappelijk flash drive, vergezeld van de log-monitoring software op de computer de PC zal beschermen, wanneer u weg bent. Nemen van een USB zal flash drive met u de computer volledig uitschakelen, terwijl het plaats na zijn terugkeer zal het herstellen van de PC normaal te laten functioneren. Met behulp van een USB beschadigt flitsaandrijving als de toegangstoets van een computer niet de PC op geen enkele manier.

Instructies

1

Download en installeer een log-monitoring programma naar de PC, zoals Log Monitor. Start de PC opnieuw op nadat de installatie is door.

2

Download een voorbeeld-logboekbestand tot het bureaublad van de computer. Het log-monitoring programma uitvoeren. Selecteer \"Monitoring\" van de tabs aan de bovenkant en kies \"Add File\" uit het drop-down menu.

3

Klik op de \"File te Monitor\" tab in het venster dat verschijnt en navigeer naar het voorbeeld logboekbestand op het bureaublad. Klik eenmaal op de voorbeeld-logboekbestand. Klik op \"Open\" om het venster te sluiten en terug te keren naar het vorige venster. Klik op de \"OK\" knop om het venster te sluiten.

4

Klik op de \"Conditions\" tab. Check \"Perform actie als gecontroleerde bestand niet bestaat. \" Klik op de \"Options\" tab en stel de \"Interval tussen check-ups (sec) \" kolom \"1.\" Klik op \"OK\" om het venster te sluiten.

5

Selecteer de \"Actions\" tab en kies \"New -> Execute programma. \" Voer \"C:\Windows\system32\rundll32.exe\" naast de \"Command\" kolom. Voer \"user32.dll,LockWorkStation\" naast de \"Parameters\" kolom. Voer \"C:\Windows\system32\" naast de \"Start in\" kolom. Klik op \"OK\" om terug te keren naar het hoofdscherm van het programma log-monitoring.

6

Ga naar de \"Options\" tab en selecteer \"Program Options\" om een nieuw venster. Selecteer de \"General\" tab en controleer de \"Minimize op start\" vak. Controleer de \"Start op logon\ van de gebruiker" vak.

7

Het USB-flashstation in een USB poort. Kopieer het voorbeeld logboekbestand naar het pictogram van de USB flash drive die is verschenen op het bureaublad van de computer. Het logboekbestand voorbeeld uit bureaublad van de computer verwijderen.

8

Ga naar \"Monitoring\" op de log-monitoring program en kies \"Add File\" uit het drop-down menu. Klik op de \"File te Monitor\" tab in het venster dat verschijnt en navigeer naar het logboekbestand op de USB flash drive. Klik eenmaal op het logboekbestand. Klik op \"Open\" om het venster te sluiten en terug te keren naar het vorige venster. Sluit het programma log-monitoring.

9

Verwijder het USB-flashstation uit de PC en zien dat de computer is nu vergrendeld en kan niet worden gebruikt. De USB flash drive die is geboekt in de toegangstoets van een computer te ontgrendelen van de computer wanneer u naast het object opnieuw invoegen.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik een kwalitatief hoogwaardige USB flash drive, omdat het is gemaakt van betere materialen en langer dan een goedkoop model duren zal.
  • Vertel niet iedereen hoe zijn u uw computer vergrendelen wanneer u niet ernaast.