Het gebruik van een DVI-naar-VGA-Adapter

Grafische kaarten fabrikanten produceren bijna uitsluitend videokaarten die gebruik maken van de verbinding DVI-poort toe te schrijven aan zijn hogere bandbreedte mogelijkheden via VGA. Veel computergebruikers hebben echter geen monitoren die ondersteuning bieden voor het type van de DVI-ingang. Wegens deze tendens van verwerkende groeit het steeds belangrijker dat gebruikers hoe begrijpen te gebruiken-videoadapters. Het gebruik van een DVI-naar-VGA-adapter kan een gebruiker om te genieten van een media-rijke omgeving zonder te kopen van een gloednieuwe monitor.

Instructies

1

Sluit de DVI naar VGA adapter op de grafische kaart door het invoegen van de DVI-kant van de adapter in de grafische kaart en schroeven in de montage-pinnen op de adapter.

2

Sluit van uw monitor VGA input aan de uitgangszijde van de VGA van de DVI-naar-VGA-adapter. Schroef de VGA-stekker aangesloten montage pinnen in de DVI naar VGA adapter.

3

Opstarten in uw besturingssysteem om de adapter functioneert inderdaad en is niet defect.

Tips & waarschuwingen

  • Als u van een grote resolutie, zoals 2.560 x 1.600 gebruikmaakt, zal het nodig zijn om een dual-link DVI-adapter. Een single-link DVI-adapter niet kan gewoon omgaan met de bandbreedte die nodig is voor dergelijke grote resolutie.
  • Als u de adapter aansluit, Forceer ofwel aansluiting niet te hard, omdat ze gemakkelijk aan elkaar moeten trouwen. Als u vindt dat de connectors zijn niet gemakkelijk samenvoegen, controleren of u ze goed georiĆ«nteerd.