Het gebruik van een Dreamweaver-extensie naar een MP3-speler aan uw webpagina toevoegen

Het gebruik van een Dreamweaver-extensie naar een MP3-speler aan uw webpagina toevoegen


De Mini Flash Music Player van Trio oplossingen is dat een Macromedia Dreamweaver extensie die met versies van Dreamweaver begin met Dreamweaver MX en hogere werkt goedgekeurd. De volgende stappen zal uitleggen hoe het te gebruiken.

Instructies

1

De minispeler Flash-extensie kost $9.90. Het is niet een gratis extensie. U kunt het downloaden vanaf de Adobe Dreamweaver Exchange-site of de site Trio oplossingen. (Links vindt u in bronnen hieronder.)

2

Wanneer u de .mxp hebt (Dreamweaver-extensies gebruiken een .mxp-bestandsindeling) op het bureaublad dubbelklikt u erop om het te installeren in Dreamweaver.

3

Dreamweaver opnieuw na het installeren van de nieuwe extensie. Om de Mini Flash Player aan een pagina toevoegen, ga naar opdrachten > MINIplayer.

4

Er wordt een dialoogvenster geopend. Hier geeft u de mp3-bestand (of bestanden) wilt u in de speler. U geeft ook het oorspronkelijke volume en of u wilt dat de muziek automatisch afspelen.

5

Naast de HTML-pagina en de mp3-bestanden naar uw server uploaden, zal er een nieuwe map in uw site genaamd MINIplayer dat de SWF en XML-bestanden die nodig zijn voor de speler bevat. Upload de gehele MINIplayer map naar uw server.

Tips & waarschuwingen

  • De Mini-speler instellen op automatisch afspelen kan veroorzaken mensen, met name in werk instellingen, om te sluiten snel hun pagina uitschakelen van de muziek. Het kan zijn een betere keuze te laten mensen beslissen zelf of de muziek zal spelen.