Het gebruik van een Desktop Monitor met een Sony Laptop

Het gebruik van een Desktop Monitor met een Sony Laptop


Aansluiten van een desktop monitor op uw Sony laptop kunt u uw werkgebied in een verscheidenheid van manieren uit te breiden. Met behulp van een desktop monitor met uw laptop Sony geeft u de vrijheid om afzonderlijke documenten of programma's uitvoeren, of zelfs het plaatsen van bestanden, op één scherm, terwijl u werkt op een afzonderlijk document of programma op het andere scherm. U kunt ook bij een vergelijkbaar scherm weergeven op beide schermen, toestaand u om presentaties te geven waar de mensen kunnen zien wat je aan het doen zijn zonder hen kijk over je schouder om te zien wat je aan het doen zijn.

Instructies

Schakelaar beeldscherminstellingen met sneltoets

1

Schakel de Sony laptop, dan plug de VGA-kabel die zich van het beeldscherm in de VGA-ingang op de achterkant van de Sony laptop uitstrekt.

2

De Sony laptop inschakelen. Nadat de laptop is opgestart naar het scherm van Windows, drukt u op de Windows-toets, gelegen in de linkerbenedenhoek van het toetsenbord, en de "P"-toets op hetzelfde moment om een lijst van de beeldscherminstellingen: Computer alleen, duplicaat, uitbreiden en Projector alleen.

3

Als u wilt dat de Sony laptop om het scherm alleen op de desktop monitor weer te geven, klikt u op "Projector alleen". Klik op "Uitbreiden" wilt u de laptop gebruiken als het primaire beeldscherm en de mogelijkheid om de Sleep items over naar de desktop monitor. Klik op "Duplicate" als u wilt dat de exacte hetzelfde scherm kunnen worden weergegeven in zowel de desktop monitor als de monitor van laptop. De functie 'Computer alleen' zet enkel de weergave op het scherm van de laptop.

Schakelen met behulp van de resolutie schermmenu Display

4

Schakel de Sony laptop, dan plug de VGA-kabel die zich van het beeldscherm in de VGA-ingang op de achterkant van de Sony laptop uitstrekt.

5

Zet de laptop op, vervolgens met de rechtermuisknop in een leeg gebied op het bureaublad van Windows en klik op "Schermresolutie."

6

Klik op de drop-down lijst aan de rechterkant van "Meerdere Displays" en selecteer beide "dupliceren deze Displays," "Deze beeldschermen uitbreiden," "Toon bureaublad alleen op 1" of "Toon bureaublad alleen op 2." "Deze beeldschermen dupliceren" toont hetzelfde beeld op beide schermen, "Deze beeldschermen uitbreiden" zal u toelaten om items van het eerste scherm op het tweede scherm slepen, "Toon bureaublad alleen op 1" beeldscherm zal tonen alleen op uw beeldscherm gekozen als uw primaire beeldscherm boven aan het menu "Schermresolutie", terwijl "Show Desktop alleen op 2" uw beeldscherm alleen op uw beeldscherm als het tweede beeldscherm aan de bovenkant van het menu "Schermresolutie" gekozen tonen zal.