Het gebruik van een Dell D810 240V

Het gebruik van een Dell D810 240V


Het elektriciteitsnet in de Verenigde Staten levert 110 volt macht, maar veel landen een sterkere 240-volt stroom gebruiken. Dit hoger voltage kan schade aan Amerikaanse elektronische apparaten die zijn ontworpen om te draaien op 110-volt alleen. Dit geldt met name voor gevoeliger computers zoals de Dell Latitude D810-laptop; echter, deze apparaten meestal ondersteunen beide spanningen. Of u nu in Brazilië, Barbados, België, sluit uw laptop uit te voeren van netstroom en laad de batterij.

Instructies

1Het gebruik van een Dell D810 240V


Multiregion voedingsadapters zijn meer kosteneffectief dan het kopen van verscheidene afzonderlijke adapters.


Steek de drie-prong stekker in een stopcontact. Als u buiten de Verenigde Staten en de stekker niet past, sluit u de stekker met drie pennen op de adapter van de macht van een reis.

2

Steek de adapter in de muur. Buitenlandse reizen adapters zijn beschikbaar voor elke regio. Veel bedrijven produceren alles-in-één-adapters die stekkers voor de meest populaire regio's bevatten, met inbegrip van Europa, China en Japan. Het verkrijgen van het juiste conversieprogramma voor uw gebied.

3

Sluit het andere uiteinde van de voedingsadapter aan op uw Dell D810. In de buurt van het midden van de macht snoer is een kleine zwarte doos, of "macht brick"--zorg ervoor dat de kabel stevig is aangesloten op deze macht baksteen.

4

Uw Dell D810 inschakelen.

5

Haal de lichtnetadapter uit het stopcontact en uw laptop wanneer u klaar bent met het. Gewoon pak van elk uiteinde van de stekker en trek naar buiten om het los te maken. Grijp de koord eind en niet aan het snoer zelf te verlengen van de levensduur.

Tips & waarschuwingen

  • Afronden van het snoer en veilig aan de macht-baksteen met behulp van de meegeleverde rubberen band voor beter beheer van het snoer.
  • Veel elektrische apparaten vereisen een spanning converter, maar de Dell Latitude D810-adapter is dual-spanning, en automatisch werkt op zowel 110 volt of 240 volt rasters zonder een converter.