Het gebruik van een borstel te vervagen de achtergrond in Photoshop

Het gebruik van een borstel te vervagen de achtergrond in Photoshop


Net als vele fotografen--vooral degenen die zijn gespecialiseerd in portretfotografie--kan u wilt isoleren van uw onderwerp door een drukke, afleidende achtergrond vervagen. U kunt dit bereiken met behulp van grote diafragma-instelling op uw camera. Echter, bent u niet in staat het gebruik van uw camera om de onscherpe achtergrond die u wilt, Photoshop biedt een instrument om te simuleren van deze techniek in post-productie. Met behulp van de vervaging borstel, kunt u gemakkelijk vervagen de achtergrond van uw foto en meer nadruk leggen op uw onderwerp.

Instructies

1

Importeer uw image naar Photoshop door te selecteren "Bestand" en "Open" en te klikken op de afbeelding.

2

Klik op het zoomgereedschap en thuis in op het gebied van uw afbeelding die u wilt vervagen.

3

Selecteer met het gereedschap vervagen in de werkbalk aan de linker kant van uw werkruimte.

4

Selecteer een penseel in de optiebalk. Aanpassen van de "Master"-Diameter van de ene naar 2500 pixels. Aanpassen van de "hardheid" van nul (heel zacht) tot 100 procent (stijve randen).

5

Selecteer een "kracht" van 1 tot 100 procent. Hoe hoger het percentage, de meer onscherpe achtergrond wordt met één penseelstreek.

6

Klik en sleep met het gereedschap vervagen over van uw afbeelding achtergrond. Herhaal indien nodig totdat u het gewenste niveau van vervaging hebben bereikt.