Het gebruik van een Batch-bestand om te herstellen van een registersleutel

Het gebruik van een Batch-bestand om te herstellen van een registersleutel


Een Batch-bestand is een Windows-bestand dat een lijst met opdrachten bevat, en annuleerteken zitten stormloop vanuit de Windows-shell, aka de MS-DOS-Prompt. U kunt een batchbestand gebruiken voor elk proces hebt geautomatiseerd door een script--het toevoegen van dat een registersleutel is een van deze processen. Met behulp van de regentschap verrichting, toevoegen aan het Windows-register is niet een moeilijke taak te volbrengen; echter, u moet niet het bewerken van het Windows-register tenzij je weet wat je aan het doen zijn. Een beschadigd register kan leiden tot een slecht functionerende besturingssysteem.

Instructies

1

Open Deze Computer, en in de tekst "Adres" vak, typ "% TEMP %" (zonder de aanhalingstekens) en druk op enter. Dit brengt u naar de map TEMP van de huidige gebruiker.

2

Open een ander venster van deze Computer en navigeer naar de map waar de registersleutel die u zou willen herstellen zich bevindt. Kopieer het en plak het in de TEMP map venster dat al is geopend.

3

Open Kladblok door te gaan naar "Start", "Programma's," "Accessoires", "Kladblok." U kunt Kladblok schrijven het partijmanuscript.

4

Typ het volgende in Kladblok, ter vervanging van de "YOUR_REG_FILE_NAME_HERE" met de naam van uw ". REG"bestand:
START/WAIT REGEDIT /S % GEBRUIKSTEMPERATUUR \YOUR_REG_FILE_NAME_HERE. REG

5

Ga naar 'Bestand', 'Opslaan als' en typt u "RestoreKey.bat" als de bestandsnaam (zonder de aanhalingstekens). Klik op opslaan.

6

In de open mijn Computer bevat die uw map TEMP, scroll naar beneden naar het bestand RestoreKey.bat. Het moet een versnelling pictogram ter aanduiding dat het een bat-bestand is. Door erop te dubbelklikken als u wilt uw bat-bestand uitvoeren. Uw registratiekantoor toonsoort zal vervolgens worden teruggezet in het Windows-register.