Het gebruik van een AirPort-basisstation met Dial-Up

Het gebruik van een AirPort-basisstation met Dial-Up


Wanneer beperkt tot inbel-, er zijn enkele opties voor Wi-Fi Internet toegang. Apple ontworpen het grafiet en sneeuw AirPort-basisstations met een dial-up modem. Een Mac met OS X al heeft alle software die nodig zijn om snel en eenvoudig een netwerk configureren. Elk toegelaten Wi-Fi-apparaat, met inbegrip van een Windows-PC het signaal Wi-Fi kunt gebruiken. Echter alleen een computer van Apple (Macintosh) kunt het instellen van het basisstation. Sommige gebruikers PC kopen oudere iBooks als een middel om dit doel te.

Instructies

Instellen van een Wi-Fi-netwerk voor Dial-Up

1

Koop een AirPort sneeuw of grafiet-basisstation. U kunt vinden op eBay of Craig's List. Dit zijn de oude technologie. Het vinden van een nieuwe zeldzaam men zou.

2Het gebruik van een AirPort-basisstation met Dial-Up


Telefoon koorden zijn gemakkelijk gevonden op discounters.


Sluit de telefoonlijn aan op de juiste poort in het AirPort-basisstation. Controleer de regel om te verzekeren het is ook aangesloten op de telefoonaansluiting.

3Het gebruik van een AirPort-basisstation met Dial-Up


Als uw basisstation niet de originele adapter bevatte, zal een generieke 12 volt adapter werken.


Sluit de AC adapter aan op het basisstation en sluit die aan op een overspanningsbeveiliging. De lampjes moeten knipperen meerdere malen.

4Het gebruik van een AirPort-basisstation met Dial-Up


U kunt ook een inkt pen te resetten van het basisstation.


Gebruik een unbent paperclip om druk op de resetknop. Vervolgens de wisselstroomadapter loskoppelt. Opnieuw sluit de adapter. U moet klaar voor het configureren van uw apparatuur.

5

Op je Mac, uw AirPort-kaart inschakelen en open uw omslag van toepassingen. Zoek de map van de hulpprogramma's die zijn opgenomen in toepassingen en open het. Zoek AirPort-configuratieprogramma en stormloop zulks programma.

6

AirPort-configuratieprogramma zouden detecteren uw basisstation. Markeer de vermelding van het basisstation. Klik op de optie "configureren". Het wachtwoord is voor alle AirPort-basisstations reset 'public'. Typ het volgende bij de opdrachtprompt. Onthoud dit wachtwoord, wijzigt, zoals Wi-Fi dieven heersen.

7

Selecteer Internet in het dialoogvenster Configuratie. Selecteer vervolgens "Dial-up Modem" in het drop-down menu. Als u al uw accountgegevens in internetverbinding hebt ingevuld, moet dit automatisch overbrengen naar het basisstation. Anders, kunt u deze informatie nu.

8Het gebruik van een AirPort-basisstation met Dial-Up


Elke computer toegelaten Wi-Fi kunt gebruiken op uw netwerk.


De configuratie op te slaan. U kunt nu verbinding maken met het Internet via Wi-Fi. Houd in gedachten, u zult moeten open internetverbinding en klik op "connect" om te kunnen bellen met de modem. Om het losraken, zal u moeten open Internet verbinding maken en verbreken.

Tips & waarschuwingen

  • Plaats het basisstation op een centrale locatie, zodat alle computers in uw huis een sterk signaal kunnen ontvangen.
  • Codering 128-bit voor uw eigen veiligheid ingesteld.
  • Als u OS 9 uitvoert, kunt u AirPort-configuratieprogramma downloaden van Apple.
  • Uw wachtwoord wijzigen naar iets dat is niet duidelijk.