Het gebruik van een 2,0 GB PQI USB Disk Drive reizen

Het gebruik van een 2,0 GB PQI USB Disk Drive reizen


PQI is een maker van computerrandapparatuur, met inbegrip van de serie reizen schijf van USB flash drives. Flash-geheugen is een snelle en betrouwbare opslag-formaat dat veel mensen de neiging om te gebruiken voor back-ups, zodat hun belangrijke bestanden kunnen worden bewaard in het geval van een harde schijf defect. Bovendien, omdat de meeste computers geen stuurprogramma's vereisen te gebruiken van de flitsaandrijving, kan een schijf PQI reizen worden gebruikt als een snelle manier om bestanden te verplaatsen van de ene computer naar de andere zonder extra software te installeren. Gebruik een schijf PQI reizen op te slaan of het verplaatsen van kleine bestanden zoals foto's, documenten of muziek.

Instructies

1

Sluit de schijf PQI reizen naar een open USB-poort op uw computer. Na enkele ogenblikken, Windows detecteert de flash drive en installeert de stuurprogramma's die nodig zijn om te laten werken. Als u nog nooit gebruikt een USB-flashstation in de computer voordat, verschijnt een bericht waarin staat dat "het apparaat is klaar voor gebruik."

2

De "Start"-knop, klik op 'Computer' als u werkt met Windows 7 of Vista of "My Computer" als u Windows XP uitvoert. Dit scherm bevat alle stations op de computer geïnstalleerd. De reizen schijf wordt geïdentificeerd door een etiket zoals "Verwisselbare schijf" of "USB Mass Storage Device."

3

Dubbelklik op het pictogram voor de schijf PQI reizen. Het scherm verandert weer te geven van de inhoud van het station.

4

Werken met de reizen schijf als u zou een ander opslagapparaat van de computer. Verplaatsen van bestanden naar het door hen met de rechtermuisknop op te klikken op "Copy," dan met de rechtermuisknop in het venster openen voor de flash drive en te klikken op "Plakken". U kunt ook bestanden naar het geopende venster slepen en laat vallen hen. Bestanden verwijderen door met de rechtermuisknop op hen en te selecteren "Verwijderen".

Tips & waarschuwingen

  • Windows Vista en 7 bevatten een systeem genaamd "ReadyBoost", waarmee een high-speed USB-flashstation moet worden gebruikt voor extra tijdelijke opslag te verhogen van de snelheid van uw computer. Als uw schijf PQI reizen voldoet aan de eisen van de snelheid voor ReadyBoost, verschijnt een venster wanneer u het station op uw computer aansluit. Volg de aanwijzingen om te beginnen met behulp van uw USB-drive voor ReadyBoost. Merk op dat als ReadyBoost is ingeschakeld, een deel van de opslagruimte op de schijf kan niet worden gebruikt voor andere bestanden.
  • PQI distribueert een utility genaamd uw-Smart voor haar reizen schijfstations. uw-Smart assisteert bij het proces van het houden van belangrijke bestanden zoals documenten en opgeslagen e-mailberichten gesynchroniseerd met de flash drive. Download uw-Smart als u uw reizen schijf gebruikt voor het synchroniseren van deze typen bestanden.
  • Met sommige oudere computers verschijnt een foutbericht bij aansluiten van de reizen Disk drive waarin staat dat u een high-speed USB-apparaat op een trage USB-poort hebt aangesloten. Als u dit foutbericht en een desktop- of toren-computer gebruikt, probeer het flashstation aansluiten op een USB-poort op de achterkant van de computer. Vermijd het gebruik van een USB-hub, zoals sommige soorten hubs kunnen bestanden worden overgebracht en naar de schicht toer langzamer veroorzaken.