Het gebruik van DVD Shrink

DVD's zijn een van de meest duurzame en langdurige vormen van beschrijfbare media beschikbaar, maar ze zijn niet ongevoelig voor schade. Vanwege dit, het hebben van een methode van de back-up van uw favoriete DVD's en zelf opgenomen films is essentieel voor elke videophile. Als u bewaren uw gekochte DVD's wilt, kunt u een exemplaar van hen te gebruiken voor bekijken. Maar, gekochte DVD's niet op een reguliere opneembare DVD past. É㠩 n optie is het gebruik van DVD Shrink, een freeware programma dat je favoriete DVD verkleinen kunt zodat het past op een regelmatige 4.7 GB DVD-R.

Instructies

1

Download een kopie van DVD Shrink van de koppeling in bronnen en installeer het op uw computer.

2

Plaats de DVD die u wilt kopiëren. Als het begint automatisch te spelen, gewoon de film stoppen en sluit de video-speler.

3Het gebruik van DVD Shrink


Dubbelklik op het pictogram van de DVD Shrink te openen van het programma.

4

Klik op de "Open Disc" icoon in de linker bovenhoek. Ziet u de inhoud van de schijf spelen zeer snel als het programma de schijf analyseert.

5Het gebruik van DVD Shrink


Zodra de schijf is geanalyseerd, verschijnt een scherm waarin de details van de schijf en hoeveel it's gonna worden gecomprimeerd, zodat het op een gewone DVD passen kan. In dit voorbeeld moet de DVD geen compressie. Als u een schijf plaatst en de uitlezing geeft aan dat het een 56 procent compressie zal zijn, kunt u klik op de knop "Opnieuw Auteur" en verwijder eventuele niet gewenste inhoud, ter verbetering van de kwaliteit van de compressie.

6Het gebruik van DVD Shrink


Klik op het pictogram "Backup". Dit is waar u een map voor uw geripte bestanden zal kiezen. Wanneer u een map hebt gemaakt, zorg ervoor dat het selectievakje is ingeschakeld naast "Maak VIDEO_TS en AUDIO_TS submappen" en klik op 'OK'.

7Het gebruik van DVD Shrink


De film zal nu snel spelen in het vak weergeven, en u zult zien dat de progressie van de rip. Nadat het rippen voltooid is, kan de film worden gebrand op een DVD-R automatisch via DVD Shrink met NERO. Of hebt u verschillende DVD-branden software, u kunt dat handmatig openen en de geripte bestanden branden zoals u dat gewend bent.

Tips & waarschuwingen

  • DVD Shrink is freeware, en het is alleen te worden gebruikt voor het maken van reservekopieën van DVD's die u al bezit. Het is illegaal kopieën te maken van gehuurde of geleende DVD's, of om te kopiëren en verkopen ze voor de winst.