Het gebruik van DVD Shrink Freeware

Het gebruik van DVD Shrink Freeware


DVDShrink kun je DVD's kopiƫren naar uw computer of op een DVD branden. U kunt DVD's aanpassen door het verwijderen van menu's, extra's en extra talen. Bovendien, laat het u de DVD-grootte kleiner maken door te kiezen voor een compressieniveau. U kunt gebruik DVDShrink de automatische instelling of kies een specifieke, maximale bestandsgrootte. Nadat u de instellingen voor uw exemplaar van de DVD hebt gekozen, kunt u een schijfkopie van de DVD die u kunt branden met DVD-brandsoftware.

Instructies

1

Open DVDShrink en plaats de DVD die u wilt gebruiken. Klik op "Open Disk" op de werkbalk en kies uw DVD-station hebt u een fysieke DVD. Als u hebt de DVD bestanden op uw vaste schijf, klikt u op "Open Files" en navigeer naar de map op de vaste schijf. DVDShrink analyseert nu de bestanden zodat het met hen werken kan.

2

Klik op "Opnieuw Auteur" op de werkbalk. Dubbelklik op de map "Main Movie" op het "DVD Browser"-deelvenster en sleept u de video bestanden die naar de "DVD-structuur deelvenster." Wilt u menu's of extra's toevoegen, herhaal het proces voor de "Menu's" en "Extra's" mappen ook.

3

Klik op het tabblad "Compressie-instellingen" en klik op het drop-down menu om te kiezen van een niveau van compressie. Kies welke audio nummers die u wilt gebruiken onder de "Audio" optie. Klik op "Backup!" op de werkbalk als u klaar bent.

4

Kies het apparaat dat u gebruiken wilt om back-up van de DVD op de "Doelapparaat" tab. Klik op 'DVD Region' te kiezen of de DVD regio-vrij of beperkt tot bepaalde regio's. Klik op "Backup opties" en kies handelingen die u wenst. Klik op het tabblad "Burn Settings" Kies een naam voor de DVD en de bestandsnaam. Klik op "OK" om het coderingsproces. Klik op "OK" wanneer het proces is voltooid.