Het gebruik van de Webcam op een HP DV2915NR Laptop

Het gebruik van de Webcam op een HP DV2915NR Laptop


De HP DV2915NR laptop wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerde webcam. HP laptop webcams zijn geconfigureerd om te werken met behulp van de HP QuickPlay multimediatoepassing. Alle HP entertainment laptops en PC's worden geleverd met het programma van de HP QuickPlay geïnstalleerd. Bovendien, HP biedt bijgewerkte webcam drivers van haar steun en het downloaden van de website. Met de nieuwste driverupdates voor de webcam wordt aanbevolen door HP. De HP QuickPlay toepassing kan ook worden gedownload vanaf de website voor ondersteuning van HP.

Instructies

1

Open een internetbrowser en ga naar de HP ondersteuning en website Driver Downloads (zie bronnen).

2

Klik op het tabblad met het label "Het downloaden van stuurprogramma's en Software."

3

Typ HP modelnummer, "HP DV2915NR", en klik op "Volgende".

4

Selecteer het besturingssysteem van de drop-down box. Klik op "Next." Een lijst van beschikbare downloads vindt u voor de laptop.

5

Blader naar de Webcam Driver sectie en klik op de link voor de HP webcam driver. Voer het bestand, wanneer gevraagd, te installeren op de harde schijf.

6

Klik op "Start" en klik op "HP QuickPlay" uit het menu "Start" op de laptop. De webcam wordt nu weergegeven als een apparaat in de QuickPlay toepassing.

7

Klik op de "Muziek, video's en foto's" optie op het belangrijkste menu van QuickPlay.

8

Selecteer de webcam uit de lijst van de "mediabronnen" in de linker jury. De webcam zal beginnen en het lampje zal oplichten. Een webcam-venster wordt geopend in QuickPlay met de webcam afbeelding weergegeven.

9

Dubbelklik op de afbeelding van de webcam in QuickPlay om het venster te vergroten.

10

Klik op de rode "Record" knop om de video van de webcam opnemen of klik op de afbeelding van de "Camera" om een momentopname te maken met de webcam.