Het gebruik van de Shopping Buddy op Stop en Shop

Het winkelen Buddy is een innovatieve nieuwe consument tool geïntroduceerd op Stop en Shop, een grote keten van supermarkten, gelegen in New England. Slechts een paar stappen en tips leren krijgt u binnen en buiten uw lokale Stop en Shop sneller dan ooit. Natuurlijk, deze nieuwe technologie heeft trok de aandacht van de detailhandelaren landelijk en waarschijnlijk zal worden ingevoerd in een winkel in de buurt van je ergens in de zeer nabije toekomst, als je niet in New England.

Instructies

Gebruik het winkelen Buddy voor algemene koopwaar

1

Krijg een kortingskaart Stop en Shop op het gebied van de klant-dienst als u er nog geen hebt. De toepassing is snel en gemakkelijk kunnen invullen terwijl je in de winkel. Als je tijd voor uw dagje shoppen hebt, bezoek de website van de kaart Stop en Shop om online te solliciteren (zie bronnen hieronder).

2

Pak een van de speciale shopping carts dat heeft de Shopping Buddy holster opgenomen in de greep-balk wanneer u de winkel.

3

Een Shopping-Buddy oppikken op de laad-station gelegen net binnen de deur.

4

Plaats de Buddy winkelen in de holster op de kar. Het dient aan te geven dat het meteen werkt, maar als het lijkt te hebben geen technische problemen, of niet tot leven komen voor u helemaal niet, de buddy onder de aandacht brengen van een geassocieerde deelneming onmiddellijk.

5

Scan uw card Stop en Shop bij de kleine, draagbare scanner geboden. Druk op de knop, die meestal groen is, en houden van de scanner ongeveer 6 duim uit de bar-code op uw kaart. De machine moet opstarten en een "Start Shopping!"-bericht weergeven.

6

Houd spoor van uw aankoop totale op het winkelen Buddy interface scherm. De tijd wordt weergegeven in de rechterbovenhoek, met het totaal van uw aankopen en kortingen weergegeven naast de tijd over de bovenkant van het scherm.

7

Deli bestellingen verwerken of speciale items zoeken door te drukken op de knoppen aan de onderkant van het scherm.

8

Scan de barcode van elk item dat u selecteert door te drukken op de groene knop op de handheld scanner. Deze actie wordt weergegeven in het midden van het scherm.

9

Als u bepaalde items scannen, krijg je speciale aanbiedingen. Een coupon of andere aanbieding zal verschijnen in het midden van het scherm, meestal aangekondigd door een geluid van de kassa. Aangezien de Shopping Buddy uit de informatie op uw kaart Stop en Shop werkt, zult u slechts deze speciale kortingen op artikelen die relevant voor uw gebruikelijke boodschappenlijstjes zijn worden aangeboden. Deze aanbiedingen worden automatisch toegepast op uw sessie.

10

Een item verwijderen door op de rode knop op de scanner te drukken en opnieuw het aftasten van het item. Plaats het item terug op de plank.

11

Ga naar één van de aangewezen Shopping Buddy registers gelegen vlak bij de voorkant van de winkel. Deze zijn meestal direct naast de self-checkout-registers.

12

Druk op de knop "Check Out" op het hoofdscherm van winkelen Buddy.

13

Druk op de "Ik heb gescand met Buddy" optie die op het volgende scherm verschijnt.

14

Scan uw card Stop en Shop op het register van scanner. Al uw boodschappen en uw totaal moet onmiddellijk worden weergegeven in het register.

15

Selecteer uw gekozen betalingsmethode en betalen voor uw boodschappen, zoals u gewend bent op de reguliere self-checkout-registers.

16

Tas van uw boodschappen en hoofd thuis.

Aankoop van Fruit, groenten en andere producten

17

Selecteer uw producten en het benodigde aantal, net als normale tas.

18

Zoek producten scanner ticketautomaat. Dit moet dicht door in de sectie produceren.

19

De code voor uw producten vinden. Elk stuk van producten moet een sticker op het met de juiste code. Echter als u het niet kunt vinden, gebruik het menu wiel, gelegen op de machine te vinden van de producten en de daarbij horende koop code.

20

Typ de code produceren in de machine.

21

Weeg de ingrediënten op de machine, of voer het aantal, indien dat passend is.

22

Scan de kleine sticker die zal afdrukken uit de machine en plaats vervolgens de sticker op uw selectie van producten.

Tips & waarschuwingen

  • Nog meer om tijd te besparen tijdens uw dagje shoppen, kunt u uw boodschappen eigenlijk pak als je gaat. Dit is niet alleen een geweldige tijd saver, maar het is ook een uitstekende manier om het recyclen van uw plastic boodschappenzakken als u dezelfde meerdere malen gebruiken.